Efficiënt en duurzaam!


Voordelige prijs, 100 % Christ-kwaliteit, individueel uitgerust en voor u persoonlijk gefabriceerd; dat is de SIRIUS portaalwasinstallatie. Met zijn volledig verzinkte stalen constructie en de duplex-poedercoating zet de SIRIUS in zijn klasse nieuwe maatstaven als het gaat om duurzaamheid en robuust design.

 

Als solide instapmodel overtuigt de SIRIUS door het lage stroomverbruik, een hoge veelzijdigheid aan variatie door de vele uitrustingsmogelijkheden en een uniek droogconcept. Functies zoals shampoo, middenoverlapping, computergeregelde aandrukkracht van de borstel en de in de leveringsomvang meegeleverde bedieningsterminal behoren bij Christ tot de standaard uitvoering.

 

De optioneel verkrijgbare 85 bar-zijkanthogedruk bereikt met in totaal 6 roestvrij stalen sproeikoppen ook bij sterk vervuilde voertuigen uitstekende resultaten. Tot slot zorgt de in het speciale werkproces opgedragen was met conserveringseffect voor de juiste finish. Gebruikslocatie voor de SIRIUS zijn zowel autodealers als werkplaatsen evenals beheerders met een overwegend prijsbewuste klantenkring.

Blazers aan de zijkant


De blazers aan de zijkant tot 1700 mm drooghoogte zijn reeds standaard verkrijgbaar. Door een uniek luchtkanaalsysteem met geoptimaliseerde stromingsdistributie worden de blazers van de dakdroger ook gebruikt, het stroomverbruik is daardoor duidelijk lager dan bij vergelijkbare modellen.

Dakblazer met dakklep 30°


De contourenvolgende dakblazer volgt exact de door de borstel aangegeven vorm van het voertuig en bereikt een goed droogvermogen bij een lage geluidssterkte. Voor een verbeterde droging aan de voor- en achterzijde van bestelwagens en combi-voertuigen is bovendien voor de dakblazer een 30° zwenkbare luchtklep beschikbaar.

Programmaweergave


De decoratieve vorm verhoogt de commerciële uitstraling van de installatie. Vier witte LED-lichtvelden geven de desbetreffende wasprogrammastap aan. Klanten kunnen zo op elk moment de huidige voortgang van het lopende programma volgen. Bij rusttoestand van de installatie kunnen er verschillende lichteffecten worden geprogrammeerd.

Technische basisgegevens

 

Categorie

Standaard

Capaciteit / maand

tot 1200 wasbeurten

Aandrijving

Standaard aandrijving

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Voorwassen

Actiefschuim

Conservering

Drooghulp

Wasconservering

Voor tankstations en overige

Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.

Naar de Christ Car Wash Shop

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partner op het gebied van financiële dienstverlening is MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.

Multimedia

Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen

 

Stefan Schwarzer

Hoofd verkoop
Portaalwasinstallaties

"Omzet is de goedkeuring van de klantenkring"
Citaat van Prof. Götz W. Werner, oprichter en eigenaar van dm-drogerie markt

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha