Hatékony és hosszú élettartamú!


Kedvező ár, 100%-ban Christ minőség, személyesen Önnek gyártva és igényei szerint felszerelve: ez a SIRIUS gépjárműmosó berendezés. Teljesen horganyzott acélszerkezetével és Duplex porbevonatával a SIRIUS új mércét teremt osztályában az élettartamra és tartós formatervezésre vonatkozóan.

 

A megbízható belépő szintű modellnek számító SIRIUS berendezést alacsony áramfogyasztás, a felszerelhető extra tartozékoknak köszönhetően számos variációs lehetőség, továbbá egyedi szárítási koncepció jellemzi. Az olyan funkciók, mint a sampon, a középső rész feletti mosás, a kefék számítógéppel felügyelet szorítónyomása és a szállítási terjedelem részét képező kezelőterminál a Christ alapkiviteléhez tartoznak.

 

Az extra tartozékként kapható 85 bar oldalnyomás az összesen 6 darab rozsdamentes acél fúvókával erősen szennyezett járműveknél is kiváló eredményeket ér el. A megfelelő utolsó simításról végül a külön munkalépésben felhordott, konzerváló hatással rendelkező viasz rendelkezik. A SIRIUS alkalmazási helyei közé tartozhatnak mind az autókereskedések és műhelyek, mind a főként ártudatos ügyfélkörrel rendelkező üzemeltetők.

Oldalsó fújás

Az 1700 mm-es szárítási magasságig használható oldalsó fújás már standard felszerelésként kapható. Az egyedülálló, optimalizált áramláselosztású légcsatornás rendszer a tetőszárító ventilátorát is használja. Ezáltal a hasonló modellekhez képest jelentősen csökken az áramfogyasztás.

Tetőventilátor 30°-os tetőcsappantyúval

A körvonalkövető tetőventilátor pontosan követi a kefe által megadott járműalakot, és jó szárítási teljesítményt ér el, miközben hangereje alacsony. A kisáruszállítók és kombinált járművek jobb elülső és hátsó szárítása érdekében a tetőventilátor pluszban rendelkezik és 30°-ban fordítható levegőcsappantyúval is.

Program kijelző

A dekoratív forma növeli a berendezés reklámsikerét. Négy darab fehér színű, LED-es világító mező mutatja a mosóprogram mindenkori lépését. Így az ügyfelek bármikor követhetik a folyamatban lévő program pillanatnyi előrehaladását. A berendezés nyugalmi állapotához különböző fényeffektusok programozhatók be.

A legfontosabb műszaki adatok

 

Kategória

Standard

Kapacitás / hónap

legfeljebb 1200 mosás

Meghajtás

Standard meghajtás

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

Előmosás

Aktivhab

Konzerválás

Szárítószer

Viaszbevonás

A töltőállomás felszereltsége és egyebek

A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.

Tovább a Christ Car Wash áruházhoz

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.

Multimédia

Szakértői csapatunk várja kérdéseit

 

Stefan Schwarzer

A gépjárműmosó berendezések
értékesítési igazgatója

"Az árbevétel egyet jelent az ügyfelek tapsával"

Idézet Prof. Götz W. Wernertől, a dm-drogerie markt alapítójától és tulajdonosától

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - általában

captcha