Betrouwbaarheid voor een lage prijs


Een echte "Christ" - maar dan voordeliger! Ook bij het voordeligste instapmodel portaalwasinstallatie LEANUS leveren wij niet in op kwaliteit of onderdelen. De componenten worden in Europa geproduceerd en de installatie wordt, net als alle andere wasinstallaties, voor 100 % in Christ-fabrieken gemonteerd. Bij de LEANUS vindt u geen goedkope componenten en geen besparingen op de verkeerde plaatsen! In plaats daarvan is dit wezenlijk gereduceerde en zeer solide machine.

 

Elke LEANUS wordt door Europese Christ-medewerkers conform de standaard kwaliteitsnormen vervaardigd. Wij bereiken de voordelige prijs door de hoge standaardisering en door afstand te doen van de nieuwste technologie. Daardoor is de installatie eenvoudig te installeren en te onderhouden, zelfs op locaties waar de dichtstbijzijnde servicemonteur niet om de hoek woont.

 

In het basismodel zitten al een spoel- en leidingwateraansluiting, droogloopbeveiliging, kantelbeveiliging evenals LED-ingangsstoplichten. De verzorgingspomp en de hogedrukpompen kunnen in de machine worden gemonteerd en maken een techniekruimte zo volledig overbodig en hierdoor is er een snelle montage en inbedrijfstelling mogelijk. De LEANUS is gericht op klanten die een eenvoudige wasinstallatie voor een voordelige prijs wensen.

Geheugenbesturing


Bij het borstelwassen wordt de voertuigcontour via de dakcilinder nauwkeurig geregistreerd en vastgelegd. Bij het daarop volgende droogproces volgt de dakdroger exact de eerder geregistreerde contour. Als het voertuig zich in de tussentijd heeft bewogen, voorkomt een foto-elektrische beveiliging op betrouwbare wijze beschadiging aan het voertuig.

Simpel en effectief


Als instapmodel hebben wij bij deze installatie bijzonder veel waarde gehecht aan een eenvoudige installatie en mogelijke reparaties, ook indien er geen deskundig personeel in de buurt is. Omdat zowel de normale verzorgingspomp als ook de hogedrukpomp in de installatie geïntegreerd zijn, is de gecompliceerde verplaatsing van leidingen niet meer nodig.

Aantrekkelijk design


Ook een voordelige portaalwasinstallatie moet er goed uitzien en een lagere prijs is geen excuus voor een niet goed doordacht design. De LEANUS biedt standaard een aantrekkelijk design met blauw en oranje. Als optie zijn echter ook alle kleuren van het Christ Wash Systems - kleurenpallet verkrijgbaar. Natuurlijk is de installatie volledig bekleed.

Technische basisgegevens

Categorie

Standaard

Capaciteit / maand

tot 800 wasbeurten

Aandrijving

Standaard aandrijving

Design

Fix

Individuele kleurgeving

Voorwassen

Actiefschuim

Conservering

Drooghulp

Wasconservering

Voor tankstations en overige


Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.


Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partner op het gebied van financiële dienstverlening is MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.

Multimedia

Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen

 

Stefan Schwarzer

Hoofd verkoop
Portaalwasinstallaties

"Omzet is de goedkeuring van de klantenkring"
Citaat van Prof. Götz W. Werner, oprichter en eigenaar van dm-drogerie markt

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha