SZENNYVÍZKEZELÉS

BIOCLEAN

Biológiai használtvíz-tisztító


A BIOCLEAN megszünteti a szagproblémákat a járműmosó-berendezésekben a használtvíz előkészítésével. A meglévő mikroorganizmusok felemésztik a használt vízben található szennyező részeket és maradék anyagokat. A vízvisszaforgató berendezés tartályai és vezetékei ismét tiszták lesznek, a víz pedig világos és szagmentes.

FLOCCER

Flokkulálószer


A FLOCCER egy nagyteljesítményű flokkulálószer szennyvízkezelésre, majd tisztításra. Hogy az optimális ülepítési folyamat biztosítva legyen az ülepítőrendszerben, a vízvisszaforgató berendezés adagolórendszerén keresztül kerül betáplálásra a mosóberendezés szennyvízfelfogó aknájába.

LEACHER

Nátronlúg


A LEACHER semlegesítőszerként alkalmazható a vízvisszanyerő berendezéseknél. A terméket a vízvisszanyerő berendezés adagolórendszerén keresztül a használtvízhez vezetik, az pedig a savas használtvíz pH-értékét a semleges tartományba emeli. Ezáltal optimalizálható pl. a flokkulálószer hatása.

OXIDIZER

Szagsemlegesítő


Az OXIDIZER speciális termék egy csúcshatékonyságú szagsemlegesítő. Kémiailag semlegesíti a szagokat a járműmosó-berendezésben eljárástechnikai problémák esetén, a használtvíz visszanyerő berendezések területén és a szennyvíz-ülepítő szakaszon.

ANTIFREEZE

Fagyvédő mosóhely-rendszerekhez


Az ANTIFREEZE fagyvédő szerként alkalmazható mosóhelyek padlófűtéséhez és önkiszolgáló mosóhely-rendszerek fagyvédelmi keringetővezetékéhez. Meggátolja a vizes vezetékrendszerek elfagyását. A fagyási hőmérséklethatárt megfelelő hígítással lehet beállítani.

WATERSOFT

Folyékony


A WATERSOFT egy csúcshatékonyságú vízkőtelenítő, amely olyan adagolóberendezéssel rendelkező fordított elvű ozmózis berendezésekben használható, amelyek kevesebb mint 120 m³/nap adalékvíz-mennyiséggel működnek és kis felügyeletigényűek. Lágyítja a bevezetett vizet és meggátolja a membránok elzáródását.

VITALIZER

Regeneráló só


A VITALIZER egy regeneráló só lágyító berendezésekhez. Ezekben a berendezésekben a lágyvizet ioncserés eljárással állítják elő. A regeneráló sóval a berendezésben lévő ioncserélő gyanta regenerálódik, ha kimerült, és a vízkőképző alkotók nem tudnak megkötni.