TISZTÍTÓSZEREK

STATION CLEAN

Töltőállomás-tisztító


A STATION CLEAN egy erőteljes, lúgos speciális tisztítószer töltőállomásokhoz és kenőanyagokkal működő egyéb berendezésekhez. Speciális formuláját a kútoszlopokon és az útburkolaton lerakódott dízel- és olajmaradványok hatékony eltávolítására fejlesztették ki.

GARAGE CLEAN

Műhelytisztító


A GARAGE CLEAN egy lúgos speciális tisztítószer, műhelyekben, műszaki helyiségekben és munkacsarnokokban való használatra. Erős zsíroldó hatásának és habzó tisztítóképességének kombinációjaként ideális általános tisztítószer a műhelyekre jellemző zsír- és olajtartalmú szennyeződésekhez.

MACHINE CLEAN

Csarnok- és berendezéstisztító


A MACHINE CLEAN savas speciális tisztítószer a mosóberendezés alap- és karbantartó tisztításához használható. Ezen kívül ez a termék csarnoktisztításra is alkalmas. Hatékonyan megszünteti a járműmosóban lerakódott szennyeződéseket és vízkövet.

STAINLESS CLEAN

Speciális nemesacél-tisztítószer


A STAINLESS CLEAN egy speciális tisztítószer bevonatmentes nemesacél alkatrészekhez. Eltávolítja az erős szennyeződéseket, a vízkőlerakódásokat és a felületi korróziót (felületi rozsda/rozsdapöttyök, amelyeket pl. kloridok okoznak), és helyreállítja a védő passzív réteget.

NEUTRAL CLEAN

Semleges tisztítószer


A NEUTRAL CLEAN egy speciális tisztítószer mosóberendezések tisztításához. Ez a tisztítószer pH-semleges formulájával kíméli az anyagot, és nem okoz korróziót. Megbízhatóan tisztítja a járműmosó berendezések fém, műanyag és lakkozott felületeit.

CARAVAN CLEAN

Lakókocsi- és csónaktisztító


A CARAVAN CLEAN egy nagy koncentrációjú, lúgos speciális tisztítószer, amelyet lakókocsik/lakóautók és csónakok pontról pontra történő, ill. szakaszonkénti tisztítására fejlesztettek ki. Különleges hatóformulájának köszönhetően erős rovaroldóként is alkalmazható.