MOSÓ VEGYSZER TEHERAUTÓKHOZ / BUSZOKHOZ ÉS VASÚTI JÁRMŰVEKHEZ

TRUCK PRECLEAN

Haszongépjármű-előtisztító


A TRUCK PRECLEAN egy lúgos speciális tisztítószer a járművek előtisztításához a haszongépjármű-mosóberendezésekben. Felvitele a mosóberendezésben az erre a célra szolgáló permetező berendezés segítségével történik. Az így kioldott szennyeződés a következő kefés mosás alkalmával könnyebben lemosható.

TRUCK WASH

Haszongépjármű aktív sampon


A TRUCK WASH egy speciális, kefével használható sampon, amelyet kimondottan járművek haszongépjármű-mosóberendezésekben történő alapos tisztítására fejlesztettek ki. Ez a termék emellett segít tisztán tartani a mosóeszközt. A járművet előkészíti a haszongépjármű-szárítószerrel történő öblítési folyamatra.

TRUCK DRY

Haszongépjármű fényesítő


Speciális szárító lefolyó hatással haszongépjármű-mosóberendezésekhez és vasúti járművek mosóberendezéseihez, amelyek nem rendelkeznek légpengés szárítással. A termék alkalmazása a mosóberendezésben az erre a célra szolgáló utánöblítő berendezéssel történik. A TRUCK DRY biztosítja a víz-filmréteg foltmentes lefolyását.

TRAM PRECLEAN

Vasúti jármű előtisztító


A TRAM PRECLEAN egy erős, savas speciális tisztítószer vasúti járművek előtisztításához. Felvitele a mosóberendezésben az erre a célra szolgáló permetező berendezés segítségével történik. A kioldott ásványi szennyeződés (pl. a felső vezeték kopása) a következő kefés mosás alkalmával könnyebben lemosható.

TRAM WASH

Aktív sampon vasúti járművekhez


A TRAM WASH egy erős, lúgos, kefével használható speciális sampon, amelyet vasúti járművek alapos tisztításához fejlesztettek ki. Vagy közvetlenül a kefés mosáshoz kell adagolni a vonat-/villamosmosó berendezésben, vagy a főmosás előtt kell felvinni egy kémiai előszóró berendezéssel.