Speciale hogedruk


De perfecte uitbreiding voor de wasinstallatie, indien voertuigen met een speciale geometrie, zoals silotrekkers en speciale voertuigen, gewassen moeten worden. De hogedrukboog JETSTREAM is bovendien ontworpen voor de voorreiniging van zeer vervuilde voertuigen, bijv. kiepmachines en verwijderingsvoertuigen. Per wasinstallatiezijde spuiten vier elektromotorisch oscillerende hogedruk-sproiekopeenheden, die voorzien zijn van tegenlopende hogedruk puntstraal-sproeikoppen, tijdens het proces van de wasinstallatie het voertuig krachtig af. Door de geïntegreerde zwenkinstallatie voor de hogedruk-sproeikopeenheden wordt het voorkant- en achterkantwassen uitgevoerd. De handmatige voorreinigingsinspanning van het voorwaspersoneel wordt met de JETSTREAM duidelijk gereduceerd.

Voorreinigingsfunctie

Natuurlijk kan de JETSTRAM ook voor de voorreiniging van alle andere bedrijfsvoertuigen worden gebruikt. Op basis van het waseffect en de bijzondere optiek van het wasverloop verhoogt de aantrekkelijkheid van het loonwasbedrijf zich ten opzichte van de concurrentie.
Het hogedrukwassen met de JETSTREAM kan als extra wasprogramma doelmatig gekocht en verkocht worden om het aantal wasbeurten en gemiddelde wasbeurt te laten stijgen.

Tot 80 bar werkdruk beschikbaar

De JETSTREAM kan ook naar keuze met een centrifugaalpomp (ca. 20 bar werkdruk) of als krachtige variant met twee zuiger-membraanpompen (ca. 80 bar werkdruk) worden gebruikt (zie afbeelding rechts).

JETSTREAM voor vrijstaande inbouw

 

 • HD-inrichting stationair

• JETSTREAM tot 80 bar

• Verzinkt staalportaalframe

• 5 modules per zijkant

• 3 modules apart aangestuurd voor HD-chassis-wassenAfbeeldingsgalerij

Multimedia