Speciális nagy nyomás


Tökéletes bővítmény mosóberendezésekhez, ha speciális geometriájú járműveket, például vontatott silózók vagy különleges járművek mosására van szükség. A JETSTREAM nagynyomású ív ezenkívül erősen szennyezett járművek, pl. billenős teherautók és szemétszállító járművek előtisztítására alkalmas. A mosóberendezés mindegyik oldalán négy villanymotorral oszcilláltatott nagynyomású fúvókaegység permetez a jármű mosóberendezésen való áthaladása közben, és ezek ellentétesen futó, nagynyomású pontsugaras fúvókákkal vannak felszerelve. A nagynyomású fúvókaegységek integrált fordítóberendezése elvégzi az első és a hátsó rész mosását. Az előmosó személyzet által végzett kézi előmosás igénye a JETSTREAM révén jelentősen csökken.

Előtisztító funkció

A JETSTREAM természetesen minden más haszongépjármű előmosásához is használható. A mosási effektusoknak és a mosási folyamat különleges megjelenésének köszönhetően a versenytársakhoz képest nő a mosóüzem vonzereje.
A JETSTREAM-mel végzett nagynyomású mosás kiegészítő programként, célzottan szerezhető meg és értékesíthető, növelve a mosásszámokat és az átlagos mosási díjakat.

80 bar üzemi nyomás áll rendelkezésre

A JETSTREAM tetszés szerint keringtető szivattyúval (kb. 20 bar üzemi nyomás) vagy nagy teljesítményű változatban két dugattyús membránszivattyúval (kb. 80 bar üzemi nyomás) üzemeltethető (lásd a jobb oldali ábrát).

JETSTREAM szabadon álló beszereléshez

 

 • Helyhez kötött nagynyomású berendezés

• JETSTREAM 80 bar nyomásig

• Horganyzott acél portálkeret

• 5 modul oldalanként

• 3 külön vezérelt modul a nagynyomású alvázmosáshozGaléria

Multimédia