Uitrusting & overige accessoires

Techniekcontainer -wasplaatssystemen

Christ techniekcontainer


Voor het onderbrengen van de verzorgingstechniek, indien hiervoor op locatie geen techniekruimte beschikbaar kan worden gesteld. 

Container, begaanbaar, voor maximaal 7 wasplaatsen

De toegang gebeurt via de afsluitbare toegangsdeuren aan de kopzijde. De containerwanden bestaan uit sandwich-elementen.

COMPACT-container, kastconstructie, voor maximaal 3 wasplaatsen


De toegang gebeurt via vier zijdelings afsluitbare kastdeuren (container niet begaanbaar). De containerwanden bestaan uit sandwich-elementen.

Bedieningsinstallaties / Programmakeuze / Wasplaatssystemen

Gebruikersvriendelijke wasprogrammakeuze


Blauw verlichte programmakeuze-toetsen, die logisch linksom zijn ingedeeld en een LED-display voor de aanduiding van het geldbedrag en de resterende waarde beiden de perfecte gebruikersvriendelijkheid. De elektronische muntcontroleur accepteert munten en betaalpenningen. Een alarminrichting kan in de spatwaterbeschermde en vorstveilige behuizing worden geïntegreerd.

Bedieningspaneel geïntegreerd in de container


Inbouwoplossing voor de aan de Christ-container grenzende wasplaatsen.

Bedieningspaneel CBT-WPS, DURAPROTECT, vrijstaand


Modern, robuust bedieningspaneel met hoogwaardig DURAPROTECT-frame uit roestvrij staal met duplex-poedercoating (Christ standaardkleur grijs-aluminium RAL9007). De toegang tot de techniek en geldwisselaar gebeurt via de afsluitbare voordeur. (Inbraakbeveiliging door verlaagde inbouw in het frame). Combineerbaar met muntafzuiging.

Optioneel: Extra inbraakbeveiliging door twee bruikbare afsluitstangen met hangslot

Wasboxuitrusting

Hogedruklans met HD-koker van de lans


Handige en robuuste stalen hogedruk-lans, die gebruikt kan worden voor de wasprogramma's Hogedruk-voorreiniging, Schoonspoelen, Hetewasconservering en Glansspoelen. Kokerframe uit roestvrij staal.

Schuimborstel met koker van de lans


Lans met opgezette zachte schuimborstel, die voor het wasprogramma Schuimborstel-basisreiniging wordt gebruikt. Kokerframe uit roestvrij staal.

Combi-koker van de lans voor de hogedruklans en schuimborstel


Bij het gebruik van een dubbele zwenkarm (bijv. op de vrije wasplaats) wordt deze speciale koker gebruikt. Het kan zowel de hogedruklans als de schuimborstel opnemen. Kokerframe uit roestvrij staal.

Schuim XXL-lans met koker van de lans

Handige en lichte schuimsproeilans speciaal voor het aanbrengen van schuim XXL (voor een goede schuimvorming bij geoptimaliseerd chemieverbruik). Kokerframe uit roestvrij staal.

Afzonderlijke zwenkarm, 360°-Z-arm


Combineerbaar met de hogedruklans, schuim XXL-sproeilans en de schuimborstel. Uitvoering in roestvrij staal met een zwenkbereik van 360° voor kruisingsvrij zwenken.

Dubbele zwenkarm


Voor de hogedruklans en de schuimborstel (bijv. op vrije wasplaats). Uitvoering in roestvrij staal met een zwenkbereik van 360°.

Aanbouwset vrije wasplaats


Dwarsarm uit staal, verzinkt, doorrijhoogte 4000 mm. De aanbouwset is voorbereid voor de opname van de dubbele zwenkarm.


Wij sparen niet alleen het milieu,
maar ook uw portemonnee

 

Verwarmingskosten besparen

Tot 25 % besparing op het verwarmingsmedium door het gebruik van de energiebesparende brandwaardetechniek.

Extra besparingspotentie bij het gebruik van zonnecollectoren voor waterverwarming.

Water besparen

Tot 80 % besparing van leidingwater bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.

Stroom besparen

Tot 45% besparing op de elektrische aansluitwaarde bij de hogedruk-verzorgingseenheden.

Hogere levensduur van de hogedruk-verzorgingseenheden en meer rust tijdens de werking door de langzame loop.

Frequentieomvormer optioneel extra te combineren.

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Individueel aantrekkelijk design

-

Chemie besparen

Tot 80 % besparing van hetewas en regeneratiezout bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.


Voor tankstations en overige

Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.

Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partners op het gebied van financiële dienstverlening zijn VR Leasing & MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.


Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen


Andreas Ginnow

Hoofd verkoop
zelfbediening-wasplaatssystemen, wasinstallaties chemie

"Eenvoud is het resultaat van de volwassenheid"
Citaat Friedrich Schiller

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha