Zelfbediening-wasplaatssysteem COMPACT

COMPACT - Het voordelige wasplaatssysteem voor kleine standplaatsen


De COMPACT biedt de mogelijkheid tot vrije plaatsing zonder overkapping. De COMPACT is ontworpen voor de verzorging van tot drie wasplaatsen. Door de modulaire constructie en de mogelijkheid om ook zonder staalbouw een volwaardige zelfbediening-wasplaats te realiseren, is de COMPACT absoluut raadzaam voor standplaatsen met een lagere zelfbediening-wasplaatspotentie. Deze eigenschap maakt het interessant als uitbreidingsproduct aan portaalwasinstallaties of wasstraten. Dergelijke gecombineerde wascentra profiteren van het toenemende aantal wisselende wassers (in warme maanden zelfbediening-wasklanten, in de winter machinale wasklanten). Met het wasplaatssysteem COMPACT kunnen bijv. autodealers of bandendealers aanwezige en ongebruikte basisoppervlakken tot een complementair dienstaanbod uitbreiden. Handige accessoires: Vrijstaande spatbeschermingswanden bij COMPACT zonder staalbouw.
 

COMPACT-container


De uit twee kasthelften samengestelde COMPACT-container zorgt met de bewezen Christ verzorgingstechniek voor het beste wasresultaat bij geoptimaliseerde bedrijfskosten. Net zoals bij grote wasplaatssystemen kan ook de COMPACT met alle verzorgingscomponenten voor een volledig wasprogrammapallet (van voorwassen tot aan glansspoelen met osmosewater) worden uitgerust.
 

Integratie in bestaande staalbouw


Door zijn bijzondere modulaire opbouw kan de COMPACT-container ook in de meest gangbare, op de markt verkrijgbare stalen wasplaatsconstructies van andere fabrikanten worden geïntegreerd.


Wij sparen niet alleen het milieu,
maar ook uw portemonnee

 

Verwarmingskosten besparen

Tot 25 % besparing op het verwarmingsmedium door het gebruik van de energiebesparende brandwaardetechniek.

Extra besparingspotentie bij het gebruik van zonnecollectoren voor waterverwarming.

Water besparen

Tot 80 % besparing van leidingwater bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.

Stroom besparen

Tot 45% besparing op de elektrische aansluitwaarde bij de hogedruk-verzorgingseenheden.

Hogere levensduur van de hogedruk-verzorgingseenheden en meer rust tijdens de werking door de langzame loop.

Frequentieomvormer optioneel extra te combineren.

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Individueel aantrekkelijk design

-

Chemie besparen

Tot 80 % besparing van hetewas en regeneratiezout bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.


Voor tankstations en overige

Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.

Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partners op het gebied van financiële dienstverlening zijn VR Leasing & MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.


Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen


Maricic, Marko

International Sales Manager
 

"The secret of success is to understand each other´s point of view"
Quote from Henry Ford, founder of automobile manufacturer Ford Motor Company

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha