COMPACT - önkiszolgáló autómosó berendezés

COMPACT – jutányos árú mosóhelyrendszer kis helyek számára

A COMPACT berendezés tető nélküli, szabadon álló elhelyezésre kínál lehetőséget. A COMPACT berendezést legfeljebb három mosóhely ellátására tervezték. A moduláris felépítésnek, valamint az acélszerkezet nélkül is teljes értékű önkiszolgáló mosóhely megvalósításának lehetősége miatt a COMPACT kifejezetten olyan helyekhez ajánlott, ahol alacsony az önkiszolgáló mosóhelyekben rejlő potenciál. Ezen tulajdonsága révén gépjárműmosó berendezések vagy mosóutcák kiegészítő termékeként válhat érdekessé. Az ilyen kombinált mosóállomások profitálnak a mosásfajtákat felváltva választó ügyfelek növekvő számából (meleg hónapokban önkiszolgáló ügyfelek, a téli hónapokban gép mosást választó ügyfelek). A COMPACT mosóhelyrendszerrel például az autószalonok vagy abroncskereskedők kiegészítő szolgáltatást alakíthatnak ki meglévő ingatlanuk szabad helyén. Hasznos tartozék: szabadon álló fröccsenésvédő falak az acélszerkezet nélküli COMPACT berendezésnél.

COMPACT konténer

A két fél szekrényből összeálló COMPACT konténer a legjobb mosási eredmények és optimalizált üzemelési költségek érdekében a bevált Christ ellátástechnikával van felszerelve. Mint ahogy a nagy mosóhelyrendszerek, a COMPACT is egyetlen teljes mosóprogram-palettává (az előmosástól az ozmózisvizes fényesítésig) szerelhető fel az összes ellátó alkotóelem segítségével.

A meglévő acélszerkezetbe történő integráció


Különleges szekrényes felépítésének köszönhetően a COMPACT konténer a piacon leggyakrabban kapható, más gyártóktól származó mosóhely-acélszerkezetekbe is integrálható.


Nem csak a környezetet, hanem
az Ön pénztárcáját is kíméljük

 

Takarékosság a fűtési költségek terén

Akár 25 %-nyi megtakarított fűtőközeg az energiatakarékos kondenzációs technológia használatának köszönhetően.

További megtakarítási lehetőség, ha a vízmelegítéshez napkollektorokat használ.

Víztakarékosság

Akár 80 %-nyi megtakarított friss víz a forró viasz és fényesítés mosóprogramoknál a szériatartozéknak számító Christ alacsony nyomású felhordási folyamatoknak köszönhetően.

Áramtakarékosság

Akár 45 %-nyi megtakarítás a nagynyomású tápegységek áramcsatlakozóinál.

A nagynyomású tápegységek hosszabb élettartama és a lassú futásnak köszönhetően nyugodtabb működés.

Pluszban extra tartozékként kapható frekvenciaátalakítóval kombinálható.

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

Egyéni mennyezetkialakítás

-

Vegyszer-takarékosság

Akár 80 %-nyi megtakarított forró viasz és regeneráló só a forró viasz és fényesítés mosóprogramoknál a szériatartozéknak számító Christ alacsony nyomású felhordási folyamatoknak köszönhetően.


A töltőállomás felszereltsége és egyebek

A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.

Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta a VR Leasing és az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing

 


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.


Szakértői csapatunk várja kérdéseit


Maricic, Marko

International Sales Manager
 

"The secret of success is to understand each other´s point of view"
Quote from Henry Ford, founder of automobile manufacturer Ford Motor Company

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - általában

captcha