Zelfbediening-wasplaatssysteem - SKYLINE

SKYLINE - variabele staalbouw voor alle standplaatsen


Het nieuwe wasparksysteem SKYLINE is de juiste keuze voor elke standplaats. Door de variabele opbouwconstructie kunnen zowel kleine als ook grote zelfbediening-wascentra worden gerealiseerd. De aantrekkelijke en functionele constructie biedt de eindklanten een bruikbare wasboxbreedte van 5100 mm en een standaard doorrijhoogte van 3.200 mm (optionele hoogte 3550 mm tegen meerprijs mogelijk). De stalen constructie kan als vlakdak-variant of met translucide ronddak worden gemaakt. De scheidingswanden van de boxen zijn uitvoerbaar met sandwich-plaatelementen of met veiligheidsglas uit één stuk (ESG), rookgrijs gekleurd.
 

LED-attiek


Een concurrerende positie door een aantrekkelijk design. Weerbestendige attiek met poedergecoate aluminium platen, met speciale folie op wens van de klant voorzien van opschrift. Geïntegreerd in het bovenste aluminium profiel: Witte LED-lichtstroken voor attiek-verlichting. Geïntegreerd in het onderste aluminium profiel: Gekleurde LED-lichtstroken (RGB) voor de werking op afstand van de attiek. Het hoogtepunt is de moderne en standaard in de leveringsomvang inbegrepen attiek met geïntegreerde LED-verlichting. Het aantrekkelijke attiekdesign komt vooral tijdens de schemeruren tot zijn recht. Door de innovatieve LED-techniek bedraagt de stroombesparing ten opzichte van verlichtingssystemen met fluorescentielampen tot 70 %. De LED-verlichting bespaart niet alleen stroom, maar is bovendien onderhoudsarm (gemiddeld tot 10 x langere brandduur dan fluorescentielampen) en biedt een gelijkmatig licht zonder flikkeren en zonder UV-straling. In combinatie met de krachtige wasplaatstechniek van Christ wordt de SKYLINE tot een bedrijfskosten-geoptimaliseerd totaal systeem, dat volledig voordeel voor de klant biedt.


Voor de onderste LED-lichtstroken (RGB) kunnen 6 basiskleuren op de “Touch Me"-besturing worden geselecteerd en aan weekdagen / tijdsperioden worden toegewezen (bijv. maandag groen, dinsdag blauw, etc.).

Veelzijdige combinatiemogelijkheden
wasplaatssysteem SKYLINE – van 1+1 tot 7+0

 

Individueel attiekdesign
Eenvoudigweg creatief zijn!

 


Wij sparen niet alleen het milieu,
maar ook uw portemonnee

 

Verwarmingskosten besparen

Tot 25 % besparing op het verwarmingsmedium door het gebruik van de energiebesparende brandwaardetechniek.

Extra besparingspotentie bij het gebruik van zonnecollectoren voor waterverwarming.

Water besparen

Tot 80 % besparing van leidingwater bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.

Stroom besparen

Tot 45% besparing op de elektrische aansluitwaarde bij de hogedruk-verzorgingseenheden.

Hogere levensduur van de hogedruk-verzorgingseenheden en meer rust tijdens de werking door de langzame loop.

Frequentieomvormer optioneel extra te combineren.

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Individueel aantrekkelijk design

-

Chemie besparen

Tot 80 % besparing van hetewas en regeneratiezout bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.


Voor tankstations en overige

Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.

Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partners op het gebied van financiële dienstverlening zijn VR Leasing & MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.


Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen


Marko Maricic

Hoofd verkoop
zelfbediening-wasplaatssystemen, wasinstallaties chemie

"The secret of success is to understand each other´s point of view" Quote from Henry Ford, founder of automobile manufacturer Ford Motor Company

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha