SKYLINE - önkiszolgáló autómosó berendezés

SKYLINE – változtatható acélszerkezet minden helyre

Az új SKYLINE autómosó berendezés a tökéletes választás minden helyre. A változtatható kiépíthetőség révén mind kisebb, mind nagyobb önkiszolgáló mosóállomások megvalósíthatók. A megnyerő és funkcionális szerkezet 5100 mm-es használható beállószélességet és szériafelszerelésként 3200 mm-es áthaladási magasságot (felár ellenében, extra tartozékként 3550 mm-es magasság) kínál a végfelhasználóknak. Az acélszerkezet lapostetős változatként vagy fényvisszaverő kerek tetővel hozható létre. A beálló oldalsó válaszfalai vagy sík kivitelűek, szendvicspaneles elemekből vagy egyrétegű biztonsági üvegből, füstszürke árnyalatban készülhetnek.

LED-es mennyezet


Reklámhatékonyság a vonzó formatervezésnek köszönhetően. Időjárásálló mennyezet porszórt alumínium lemezekkel, az ügyfél kérésének megfelelően feliratozott speciális fóliával. A felső alumínium profilba integrálva: fehér LED-es fénycsíkok a mennyezet kivilágításához. Az alsó alumínium profilba integrálva: színes (RGB) LED-es fénycsíkok a mennyezet távoli láthatóságának javításához. A csúcspontot a modern, a szállítási terjedelemben szériafelszerelésként szereplő mennyezet, amely integrált LED-es világítással rendelkezik. A megnyerő mennyezetkialakítás különösen az alkonyi órákban érvényesül. Az innovatív LED-es technológiával a fénycsöves világításrendszerekhez képest akár 70 %-nyi áram takarítható meg. A LED-es világítás nem csak áramot takarít meg, hanem ezenkívül kevés karbantartást is igényel (átlagosan akár 10x hosszabb égési idő, mint a fénycsöveknél), és villogás, valamint UV-sugárzás nélküli, egyenletes fényt kínál. A Christ nagy teljesítményű mosóhely-technológiájával kombinálva a SKYLINE az üzemelési költségek szempontjából optimalizált teljes rendszerré válik, amely az ügyfelek minden igényét kielégíti.


Az alsó LED_es fénycsíkhoz (RGB) 6 alapszín választható ki a "Touch Me" vezérlésen, és ezek a hét napjaihoz / időtartományokhoz rendelhetők (pl hétfőn zöld, kedden kék stb.).

Sokoldalú kombinációs lehetőségek
SKYLINE mosóhelyrendszer – 1+1-től 7+0-ig

 

Egyéni mennyezetkialakítás
Engedjen teret kreativitásának!

 


Nem csak a környezetet, hanem
az Ön pénztárcáját is kíméljük

 

Takarékosság a fűtési költségek terén

Akár 25 %-nyi megtakarított fűtőközeg az energiatakarékos kondenzációs technológia használatának köszönhetően.

További megtakarítási lehetőség, ha a vízmelegítéshez napkollektorokat használ.

Víztakarékosság

Akár 80 %-nyi megtakarított friss víz a forró viasz és fényesítés mosóprogramoknál a szériatartozéknak számító Christ alacsony nyomású felhordási folyamatoknak köszönhetően.

Áramtakarékosság

Akár 45 %-nyi megtakarítás a nagynyomású tápegységek áramcsatlakozóinál.

A nagynyomású tápegységek hosszabb élettartama és a lassú futásnak köszönhetően nyugodtabb működés.

Pluszban extra tartozékként kapható frekvenciaátalakítóval kombinálható.

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

Egyéni mennyezetkialakítás

-

Vegyszer-takarékosság

Akár 80 %-nyi megtakarított forró viasz és regeneráló só a forró viasz és fényesítés mosóprogramoknál a szériatartozéknak számító Christ alacsony nyomású felhordási folyamatoknak köszönhetően.


A töltőállomás felszereltsége és egyebek

A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.

Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta a VR Leasing és az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.


Szakértői csapatunk várja kérdéseit


Admir Šabović

Az önkiszolgáló autómosó berendezések és mosóberendezés-vegyszerek
értékesítési igazgatója

"Az egyszerűség az érettségből fakad."
idézet Friedrich Schillertől
 

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - általában

captcha