Zelfbediening-wasplaatssysteem - SKYWING

SKYWING - Symbiose uit innovatief design en perfecte handling


Ruimtelijkheid, licht en transparantie zorgen voor een goed wasgevoel. De vergrote wasboxbreedte van 5100 mm biedt de wasklanten een ruimtelijk werkgebied bij de omloop rond het voertuig. Hier is rekening gehouden met de steeds breder wordende voertuigen. De totale indruk van het staalbouw-design met de aan een vliegtuigvleugel herinnerende dakconstructie werkt aantrekkelijk en uitnodigend voor wasklanten. In combinatie met de efficiënte Christ verzorgingstechniek worden bij geoptimaliseerde bedrijfskosten de beste wasresultaten bereikt. Iedereen heeft hier voordeel bij - de beheerder, de wasklanten en het milieu.
 

SKYWING - het wasgevoel staat in het middelpunt


Een doorrijhoogte van de wasboxen van 3100 mm bij een wasboxbreedte van 5100 mm laat niets te wensen over. De staalbouwconstructie is gericht op het voorwaarts gericht in- en uitrijden (doorrijboxen). Om veel natuurlijk licht in het wasgedeelte in te laten, is de dakconstructie in translucide en gebogen vorm vormgegeven. De zijdelingse scheidingswanden van de wasboxen kunnen met sandwich-plaatelementen of met veiligheidsglas uit één stuk (ESK) worden uitgevoerd. Vooral de scheidingswandvormgeving met glas zorgt voor extra transparantie en vriendelijkheid.
 

Met schuim XXL wordt wassen plezierig!


Frisse geur en dik schuim - en de kennis dat het vuil grondig zal worden verwijderd. Schuim XXL wordt met een hiervoor ontwikkelde schuimsproeilans effectief op het voertuig aanbracht. Daarbij wordt de opgedroogde vervuiling professioneel ingeweekt en opgelost. Het vuil kan zo nog eenvoudiger met de hogedruklans worden verwijderd. Door het gebruik van de aparte en speciale schuimsproeiland wordt een perfecte schuimvorming bereikt en wordt het chemieverbruik verminderd. De investering in de Christ schuim XXL-sproeivoorziening biedt de beheerder de kans op een hogere gemiddelde wasprijs en op een snellere afschrijving van de gehele investering.
 


Wij sparen niet alleen het milieu,
maar ook uw portemonnee

 

Verwarmingskosten besparen

Tot 25 % besparing op het verwarmingsmedium door het gebruik van de energiebesparende brandwaardetechniek.

Extra besparingspotentie bij het gebruik van zonnecollectoren voor waterverwarming.

Water besparen

Tot 80 % besparing van leidingwater bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.

Stroom besparen

Tot 45% besparing op de elektrische aansluitwaarde bij de hogedruk-verzorgingseenheden.

Hogere levensduur van de hogedruk-verzorgingseenheden en meer rust tijdens de werking door de langzame loop.

Frequentieomvormer optioneel extra te combineren.

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Individueel aantrekkelijk design

-

Chemie besparen

Tot 80% besparing van hetewas en regeneratiezout bij de wasprogramma's Hetewas en Glansspoelen door het standaard Christ lagedruk-aanbrengproces.


Voor tankstations en overige

Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.

Naar de Christ Car Wash Shop »


Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen


Andreas Ginnow

Hoofd verkoop
zelfbediening-wasplaatssystemen, wasinstallaties chemie

"Eenvoud is het resultaat van de volwassenheid"
Citaat Friedrich Schiller

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha