Breed en hoog


Onze CENTUS portaalwasinstallatie is een krachtige, moderne wasinstallatie met omvattende uitrustingsopties en verschillende designvarianten. U heeft daarmee een individuele, op uw standplaats aanpasbare installatie voor een eerlijke prijs.

 

Deze portaalwasinstallatie is met het oog op de bijzondere eisen op het gebied van autodealers, automonteurs evenals tankstations ontwikkeld. De CENTUS is uitgerust met een uniek stromingssysteem, maar overtuigt vooral door zijn vermogen. Een hoog luchtvolume en verminderd stroomverbruik zijn de basisprincipes van dit unieke DIVO-dakblaasvermogen.

 

De CENTUS is optioneel verkrijgbaar met een doorrijbreedte van 2,70 m en een hoogte van 2,00 m voor zijkantdrogen. In deze configuratie de eerste keuze voor het wassen van bestelwagens en busjes. De gebruikslocatie voor de CENTUS zijn autodealers, werkplaatsen, wagenparken en kleine tankstations.

Displaysystemen


Het zijdelingse inrijstoplicht heeft nauwkeurige feedback over de correcte positionering van het voertuig in de installatie. Bovendien kunnen de optioneel verkrijgbare pictogrammen de klant informeren over de voortgang van het wasprogramma, en bij een vrije installatie kan er met lichteffecten extra oplettendheid worden gecreëerd.

Wielwassen


Glanzende velgen en schone banden zijn inmiddels voor veel klanten een vanzelfsprekendheid. Christ biedt hier zowel speciale borstelwielwassers als ook hogedruk-ondersteund wielwassen en speciale chemie-sproeikoppen voor het voorwassen van de velgen.

Dakdroger met luchtstroomcirculatie


De met twee krachtige motoren uitgeruste dakdroger volgt computergestuurd de contour van het voertuig en bereikt zo een zeer goed droogresultaat. Met de optioneel verkrijgbare luchtstroomcirculatie kan bovendien de luchtstroom +/- 30° gecirculeerd worden. Zo wordt er ook een uitstekend droogresultaat bereik bij hatchbacks en bestelwagens.

Technische basisgegevens

 

Categorie

Classic

Capaciteit / maand

tot 1200 wasbeurten

Aandrijving

Standaard aandrijving

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Voorwassen

Actiefschuim

Velgensproei-installatie

Seizoenchemie

Conservering

Drooghulp

Wasconservering

Speciale was (water)

PROTECT SHINE Xpress

Voor tankstations en overige


Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.


Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partner op het gebied van financiële dienstverlening is MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.

Multimedia

Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen

 

Stefan Schwarzer

Hoofd verkoop
Portaalwasinstallaties

"Omzet is de goedkeuring van de klantenkring"
Citaat van Prof. Götz W. Werner, oprichter en eigenaar van dm-drogerie markt

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha