Tijdsbesparing door asymmetrische borstelindeling

 

De factor tijdsbesparing is bij de aankoop van een buswasinstallatie een dominerende beslissingsfactor geworden. Dit geldt zowel voor commerciële reisbusbedrijven als ook voor openbare verkeersbedrijven. De logisch doordachte asymmetrische wasborstelindeling van de ECOBUS voldoet absoluut aan deze trend door het uiterste effectieve wasresultaat. De te reinigen voertuigen worden snel en daarmee met een minimalisatie van de bedrijfskosten gewassen. Dit komt vooral tot uiting bij de reiniging in het ploegenbedrijf. Om ervoor te zorgen dat de duurzaamheid van dit investeringsproduct gegarandeerd is, zijn de framedelen, zwenkarmen evenals de sproeiboog van deze installatie uit vuurverzinkt staal vervaardigd.

Wasverloop

 

Stap 1:

De bus drukt de roterende wasborstel in van het in de middenpositie aanwezige borstelpaar naar buiten.

Daardoor vindt het wassen van de voorvlakken plaats. Het eerste borstelpaar, dat zich in de buitenpositie bevindt, reinigt de zijvlakken van het voertuig.

Stap 2:

De bus rijdt bij geopende zwenkarmen door de wasinstallatie.

De zwenkarmen worden daarbij pneumatisch aangestuurd tegen de zijkant van het voertuig gedrukt.

De roterende wasborstels van beide borstelparen voeren daarbij de reiniging van de zijvlakken uit.

De voor het achterkantwassen aanwezige wasarmen zwenken pas na volledige opening van de frontwasarm in en reinigen het zijdeel in het midden en aan de achterkant.

Stap 3:

De roterende wasborstels van het eerste borstelpaar drukken pneumatisch gestuurd tegen de achterkant van het voertuig en wassen zo van buiten tot aan het voertuigmidden van de achterkant.

Tijdens dit proces sluiten de wasborstels van het tweede borstelpaar de reiniging van de zijvlakken af.

Uitbreidingen voor de ECOBUS

Een extra uitbreiding door een dakborstelsysteem leidt tot een grondige reiniging van voertuigdaken. De dakborstel is verkrijgbaar voor verschillende doorrijhoogtes, welke tot een indoopdiepte van 300 mm mogelijk is.


Technische basisgegevens

 

Categorie

Stationaire wasinstallatie

Wassen / bijzonderheid

Tijdsbesparing door asymmetrische borstelindeling

Accessoires

Poedercoating

Doseerstation voor reinigingsmiddelen

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Geschikt voor

bus

Chemie

TRUCK PRECLEAN

TRUCK WASH

TRUCK DRY


Voor tankstations en overige


Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.


Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partners op het gebied van financiële dienstverlening zijn VR Leasing & MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.

Multimedia


Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen

 

Mirco Völkl

Hoofd verkoop
Bedrijfswagen-wasinstallaties & Speciale installatiebouw

"Succesvol verkopen betekent uw passie verkopen"
Citaat van Michael Marie Jung

Contactaanvraag

Productinquiry - Vrachtwagen wasinstallatie