robuust, duurzaam, optimaal

 

Voor industriële-, transport- en omnibusbedrijven zijn schone voertuigen als effectief reclamemiddel onmisbaar geworden. Verder dient de tijdbesparende, machinale reiniging het waardebehoud van het voertuig.

Om op de speciale eisen van uw wagenpark in te kunnen springen, hebben wij met onze bedrijfswagen-wasinstallatie MAGNUM een installatie ontwikkeld, die op maat geconfigureerd kan worden voor elk wagenpark.

 

Ons type installatie MAGNUM voldoet aan alle eisen van bus- en OV-bedrijven, evenals het wassen van bestelwagens en woonwagens. Zelfs vrachtwagens kunnen daarmee worden gewassen.

Door de omvangrijke accessoires van dit type installatie blijft er niets te wensen over.

De logisch opgebouwde machinevoorziening en de wereldwijd duizendmaal bewezen aandrijvingseenheden van de firma Christ zijn het centrale bestanddeel van dit wasinstallatieconcept.

 

In het basismodel zitten al een spoel- en leidingwateraansluiting evenals een LED-ingangsstoplicht. De verzorgingspomp en hogedrukpompen kunnen in de machine worden gemonteerd en maken een techniekruimte zo volledig overbodig en hierdoor is er een snelle montage en inbedrijfstelling mogelijk. De LEANUS is gericht op klanten die een eenvoudige wasinstallatie voor een voordelige prijs wensen.

 

Juridisch voorschrift: De volgende afbeeldingen tonen de accessoires waarvoor een meerprijs in rekening wordt gebracht. Wij behouden het recht voor om wijzigingen in de constructie en uitvoering aan te brengen.

Bus-spiegelwasprogramma met wassen met middenoverlapping

Bij het voorkantwassen wassen de zijcilinders de uitstekende busspiegels en maken deze volledig schoon bij het omschakelen naar het zijvlakwassen (spiegelschade wordt vermeden). De zijspiegels hoeven niet meer losgehaald of ingeklapt te worden.

Rondomwasinstallatie

Wasgedeelte aan de voorzijde wordt tussen de spiegels volledig afgedekt. Volledig wassen met middenoverlapping aan de voorkant en achterkant van het voertuig. Intelligent omrijden van de zijspiegel door meting van het werkbaar vermogen.

 

Beste wasresultaat dankzij de cardanische zijborstelpositionering

Gecompliceerde voertuigcontouren vormen door de nauwkeurige zijborstelgeleiding geen hindernis. Zelfs vrijstaande spiegels, zoals bijvoorbeeld bij reisbussen, vormen ook geen probleem door de cardanische borstelpositionering.


Technische basisgegevens

 

Categorie

Wasinstallatie met 3 cilinders

Wassen / bijzonderheid

Wassen met middenoverlapping elimineert alle wasresten

Accessoires

Poedercoating

Bedieningsterminal VARIO-XS

Dubbel beschermde schakelinstallatie

Doseerstation voor reinigingsmiddelen

Looprails ST52/S10

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Geschikt voor

bus

vrachtwagen

Chemie

TRUCK PRECLEAN

TRUCK WASH

TRUCK DRY


Voor tankstations en overige


Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.


Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partners op het gebied van financiële dienstverlening zijn VR Leasing & MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.

Multimedia


Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen

 

Mirco Völkl

Hoofd verkoop
Bedrijfswagen-wasinstallaties & Speciale installatiebouw

"Succesvol verkopen betekent uw passie verkopen"
citaat van Michael Marie Jung

Contactaanvraag

Productinquiry - Vrachtwagen wasinstallatie