robusztus, tartós, optimális

 

Az ipari-, szállító- és közlekedési vállalatok számára a tiszta járművek nélkülözhetetlen reklámmá váltak. Az időtakarékos, gépi tisztítás ráadásul a járművek értékmegőrzését is szolgálja.

Annak érdekében, hogy megfeleljünk flottája speciális követelményeinek, a MAGNUM haszongépjármű-mosó berendezéssel egy olyan berendezést terveztünk, amely minden flottához megfelelően konfigurálható.

 

MAGNUM berendezéstípusunk a busz- és tömegközlekedés üzemeinél, valamint a kisáruszállító- és lakókocsimosásnál felmerülő összes követelményt teljesíti. Még teherautók mosása is elvégezhető fele.

A berendezéstípus tartozékainak átfogó kínálatával egyetlen követelményt sem hagyunk figyelmen kívül.

A gép logikusan felépített felszereltsége és a világszerte ezerszer bizonyított Christ meghajtóegységek központi részei ezen mosóberendezés-koncepciónak.

 

Már az alapmodell is tartalmazza a használt- és frissvíz-csatlakozót, valamint a LED-es behajtásengedélyező lámpákat. A tápszivattyú és a nagynyomású szivattyúk beépíthetők a gépbe, így lehetővé teszik a műszaki helyiség teljes kihagyását, valamint a gyors szerelést és üzembe helyezést. A LEANUS azokat az ügyfeleket célozza meg, akik kedvező áron vágynak egyszerű mosásra.

 

Jogi megjegyzés: A következő ábrák felárköteles tartozékokat mutatnak. A szerkezet és kivitel változásainak jogát fenntartjuk.

Tükörprogram buszhoz középső rész feletti mosással

Az első rész mosásánál az oldalhengerek a kiálló busztükrök körül végzik a mosást, és az oldalfelületek mosására átkapcsolva megkerülik a tükröket (elkerülhetők a tükrök sérülései). Az oldalsó tükröket nem kell sem leakasztani, sem behajtani.

Körbemosó

Elöl teljesen lefedésre kerül a tükrök közötti mosási terület. Teljes középső rész feletti mosás a jármű frontjánál / faránál. Az oldalsó tükrök intelligens körüljárása a hatásos teljesítmény mérésének segítségével.

 

A legjobb mosási eredmény az oldalkefék kardáncsuklós csapágyazásának köszönhetően.

A bonyolult járműkörvonalak nem jelentenek akadályt az oldalsó kefék pontos vezetése számára. Még a fix tükrök, például amilyenekkel a turistabuszok rendelkeznek, sem jelentenek problémát a kardáncsuklós kefecsapágyazás miatt.


A legfontosabb műszaki adatok

 

Kategória

3 kefés mosóberendezés

Mosás / különlegesség

A középső rész feletti mosás minden mosásból származó fontot megszüntet

Tartozék

Porbevonat

Kezelőterminál VARIO-XS

Duplán védett kapcsoló berendezés

Adagolóállomás a tisztítószerekhez

ST52/S10 futósínek

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

A következőkhöz alkalmas

busz

teherautó

Vegyszer

TRUCK PRECLEAN

TRUCK WASH

TRUCK DRY


A töltőállomás felszereltsége és egyebek


A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.


Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta a VR Leasing és az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.

Multimédia


Szakértői csapatunk várja kérdéseit

 

Mirco Völkl

A haszongépjármű-mosó berendezések és különleges berendezések
értékesítési vezetője

"A sikeres értékesítés a lelkesedés átadását jelenti"
idézet Michael Marie Jungtól

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - Teherautó-mosóberendezés