De specialist voor expedities, industrie- en verwijderingsbedrijven

 

Het type installatie, TAURUS, is speciaal ontwikkeld expedities, industrie- en verwijderingsbedrijven, evenals loonwasbedrijven. Door de omvangrijke accessoires van dit type installatie blijft er niets te wensen over. De logisch opgebouwde machinevoorziening en de wereldwijd duizendmaal bewezen aandrijvingseenheden van de firma Christ zijn het centrale bestanddeel van dit wasinstallatieconcept.

Juridisch voorschrift: De volgende afbeeldingen tonen de accessoires waarvoor een meerprijs in rekening wordt gebracht. Wij behouden het recht voor om wijzigingen in de constructie en uitvoering aan te brengen.

Dubbel gepositioneerde zijcilinders

Door de onderhoudsvrije en dubbel gepositioneerde zijcilinderophanging wordt gegarandeerd dat ook de lastige voertuigcontouren, zoals bijv. bij silo- of tankvoertuigen, grondig en vloeiend gewassen kunnen worden. Een stabiele en gelijkmatige aandrukkracht op het totale oppervlak van het voertuig maakt een schoon wasresultaat mogelijk.

 

Optimale aandrukkracht van de borstels

De besturing van de wascilinders gebeurt elektronisch (PLC) en regelt de aandrukkracht van de borstels. Zo wordt het contourenvolgend en grondig wassen van voertuigen gegarandeerd (zo worden zelfs de lastigste voertuigcontouren grondig en effectief gewassen).

 

Frequentiegeregelde rijaandrijving

Frequentiegeregelde rijaandrijvingen garanderen het zacht starten en stoppen van de installatie, waardoor de rijaandrijvingen en de looprails worden gespaard. Met rijsnelheden tussen 6-18 m/min kunnen de kortste wastijden worden gerealiseerd.

Speciaal wasprogramma

Vrachtwagen vooruitkijkspiegel: Het extra programma "Vrachtw. Vooruitksp." gaat volledig en volautomatisch rond de spiegel. Het inklappen van de spiegel is niet meer nodig. Speciale programma's zoals laadbordesbescherming en tussenruimte wassen bij aanhanger-voertuigen worden reeds standaard meegeleverd en bieden de grootst mogelijke veiligheid bij de keuze van het wasprogramma. Klantspecifeke wasprogramma's voor speciale voertuigen kunnen individueel worden gerealiseerd.

 

Accessoires

Door ons omvangrijke accessoireprogramma zoals chemie-voorwasboog, hogedrukinrichtingen en chassis-wassystemen kan de wastechniek individueel aan uw eisen worden aangepast.


Technische basisgegevens

 

Categorie

Wasinstallatie met 3 borstel

Wassen / bijzonderheid

Hoge aandrukkracht door dubbele zijborstelpositionering

Accessoires

Poedercoating

Bedieningsterminal VARIO-XS

Dubbel beschermde schakelinstallatie

Doseerstation voor reinigingsmiddelen

Looprails ST52/S10

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Geschikt voor

vrachtwagen

Chemie

TRUCK PRECLEAN

TRUCK WASH

TRUCK DRY


Voor tankstations en overige


Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.


Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partners op het gebied van financiële dienstverlening zijn VR Leasing & MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.

Multimedia


Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen

 

Mirco Völkl

Hoofd verkoop
Bedrijfswagen-wasinstallaties & Speciale installatiebouw

"Succesvol verkopen betekent uw passie verkopen"
Citaat van Michael Marie Jung

Contactaanvraag

Productinquiry - Vrachtwagen wasinstallatie