A szállítmányozó, ipari és hulladékszállító vállalatok specialistája

 

A TAURUS berendezéstípust kifejezetten szállítmányozók, ipari- és hulladékszállító vállalatok, valamint szerződéses mosóüzemekhez terveztük. A berendezéstípus tartozékainak átfogó kínálatával egyetlen követelményt sem hagyunk figyelmen kívül. A gép logikusan felépített felszereltsége és a világszerte ezerszer bizonyított Christ meghajtóegységek központi részei ezen mosóberendezés-koncepciónak.

Jogi megjegyzés: A következő ábrák felárköteles tartozékokat mutatnak. A szerkezet és kivitel változásainak jogát fenntartjuk.

Duplán csapágyazott oldalhengerek

A karbantartásmentes és duplán csapágyazott oldalhenger-felfüggesztés garantálja, hogy a bonyolult járműkörvonalak, például a silózó vagy tartályos járművek is kíméletesen és folyamatosan moshatók legyenek. A jármű teljes felületét érő stabil és egyenletes szorító nyomás tiszta mosási eredményt tesz lehetővé.

 

A kefék optimális szorító nyomása

A mosóhengerek vezérlése elektronikusan (PLC) történik, és szabályozza a kefék szorító nyomását. Ez biztosítja a körvonalkövető és kíméletes járműmosást (ennélfogva a legbonyolultabb járműkontúrok is kíméletesen és hatékonyan moshatók).

 

Frekvenciavezérelt hajtómű

A frekvenciavezérelt hajtóművek a berendezés kíméletesen indítását és leállítását teszik lehetővé, kímélve a hajtóműveket és a síneket. A 6 és 18 m/min közötti menetsebességeknél a legrövidebb mosási idők valósíthatók meg.

Speciális mosóprogramok

Teherautó első tükre: A "Teherautó első tükre" kiegészítő program teljesen automatikusan körbehalad a tükör körül. A továbbiakban nincs szükség a tükör behajtására. A különleges programok, mint a rakodórámpa védelme és a vontatott járművek köztes tereinek mosása már a standard felszerelésben is megtalálhatók, és a lehető legnagyobb biztonságot kínálják a mosóprogram kiválasztásakor. A speciális járművekhez egyedi, ügyfél szerinti mosóprogramok valósíthatók meg.

 

Tartozék

Átfogó tartozékprogramunk, mint például a vegyszeres előmosó ívek, nagynyomású berendezések és alvázmosó rendszerek használatával a mosástechnika egyedileg az Ön igényeihez igazítható.


A legfontosabb műszaki adatok

 

Kategória

3 kefés mosóberendezés

Mosás / különlegesség

Nagyobb szorító nyomás az oldalsó kefék dupla csapágyazása révén

Tartozék

Porbevonat

Kezelőterminál VARIO-XS

Duplán védett kapcsoló berendezés

Adagolóállomás a tisztítószerekhez

ST52/S10 futósínek

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

A következőkhöz alkalmas

teherautó

Vegyszer

TRUCK PRECLEAN

TRUCK WASH

TRUCK DRY


A töltőállomás felszereltsége és egyebek


A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.


Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta a VR Leasing és az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.

Multimédia


Szakértői csapatunk várja kérdéseit

 

Mirco Völkl

A haszongépjármű-mosó berendezések és különleges berendezések
értékesítési vezetője

"A sikeres értékesítés a lelkesedés átadását jelenti"
idézet Michael Marie Jungtól

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - Teherautó-mosóberendezés