True Touchless (geheel aanraakloos) - zonder compromissen


Bij de ontwikkeling van de hogedrukwasinstallatie AQUATUS was het meteen duidelijk: Er zijn geen compromissen! Ook een installatie zonder borstels moet op elk moment de bewezen waskwaliteit van Christ Wash Systems leveren.

 

De gecombineerde chemie- resp. hogedrukbalk kan tot 30 cm boven de vloerhoogte worden verlaagd en bereikt zo ook bumpers van lage voertuigen.

 

Door een bijzonder systeem uit meerdere chemie-typen, die via een speciaal ontwikkelde sproeibalk contourenvolgend worden aangebracht, wordt ook hardnekkiger vuil effectief verwijderd.

 

Het daarop volgende, krachtige hogedrukwassen volgt eveneens de contour van het voertuig, terwijl de oscillerende zijsproeiers de vensters, het dorpelbereik en de wielen op effectieve wijze reinigen. Zelfs de laadvlakken van pick-ups vormen geen enkel probleem.

 

Conform de Christ-filosofie volgt na elke wasbeurt van een voertuig een omvattende droging. Hier levert ook de AQUATUS niets in op andere installaties, de zwenkbare drogers en het effectieve zijkantdrogen zorgen met 14 kW voor een droog voertuig en tevreden klanten.

 

Doelgroepen zijn landen met een groot aandeel aan touchless-klanten, maar ook bedrijven die op zoek zijn naar een commercieel voordeel.

 

Meertraps aanbrengen chemie


In een meervoudig proces wisselen het aanbrengen van chemie en hogedrukwassen elkaar af en bereiken een extreem hoog reinigingsvermogen. Met nauwkeurig berekende inwerktijden wordt de optimale verhouding tussen hogedruk en chemiewerking bereikt. Twee chemiesoorten worden standaard meegeleverd, een derde is optioneel.

 

Contourvolgende hogedruk


Een uniek hogedruksysteem met contourvolgende, oscillerende hogedruk. Door de per fotocel continu gehouden afstand tot het voertuig is de waterdruk op de lak altijd gelijk. Hierdoor wordt een optimaal resultaat bij ideale verbruikswaarden bereikt. Dit kenmerk is standaard inbegrepen.

 

Zijkanthogedruk oscillerend


Naast de contourvolgende dakhogedruk zorgt een oscillerende zijkanthogedruk voor de noodzakelijke reiniging in het zij- en dorpelbereik. Met 8 sproeikoppen en 80 l/min is het systeem vergelijkbaar met de Vitesse-optie, en wordt reeds standaard meegeleverd.

 

Zwenkbare dakdroger

Sinds 15 jaar succesvol in gebruik en continu geoptimaliseerd. De contourenvolgende daksproeier is ca. 140° zwenkbaar en volgt zo probleemloos de contouren van zowel sportwagens als ook vans. Blazer met een vermogen van 2 x 3 kW zorgen voor de noodzakelijke kracht.

 

Technische basisgegevens

Categorie

Premium

Capaciteit / maand

tot 2000 wasbeurten

Aandrijving

-

Design

Variabel

Individuele kleurgeving

Voorwassen

Actiefschuim

alkalisch

zuur

Conservering

Drooghulp

Wasconservering

Speciale was (water)

Speciale was (lucht)

Seizoenchemie

Voor tankstations en overige


Het goed wassen van voertuigen staat en valt met de wasaccessoires. Wie hier op hoogwaardige wastoebehoren inzet, kan optimaal, krachtig maar ook veilig autowassen verwachten. Bij ons vindt u in de winkel alle noodzakelijke accessoires van wasemmers tot en met lakdroogdoeken.


Naar de Christ Car Wash Shop »

Financiering


Wij hebben het passende financieringsmodel voor u! Naast een op maat gemaakt financieringsmodel is het net zo belangrijk dat dit aan bijzondere eisen voldoet. Onze jarenlange partner op het gebied van financiële dienstverlening is MMV Leasing. Als marktleider beschikt onze samenwerkingspartner over meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Leasing met VA


VOLLEDIGE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract volledig afgeschreven.


Leasing met GA


GEDEELTELIJKE AFSCHRIJVING

De totale aankoopkosten voor het leaseproduct worden over de looptijd van het leasecontract slechts gedeeltelijk afgeschreven.


Huurkoop


VERKOOP OP AFBETALING

Bij dit type overeenkomst gaat het om de verkoop van een leaseproduct met tarieven van de huurkoopverstrekker aan de huurkoopnemer. Het eigendom van het huurkoopproduct gaat pas na volledige betaling automatisch over op de huurkoopnemer.

Multimedia

Ons team van experts kijkt uit naar uw aanvragen

 

Stefan Schwarzer

Hoofd verkoop
Portaalwasinstallaties

"Omzet is de goedkeuring van de klantenkring"
Citaat van Prof. Götz W. Werner, oprichter en eigenaar van dm-drogerie markt

Contactaanvraag

Productinquiry - Algemeen

captcha