Valóban érintésmentesen – kompromisszumok nélkül


Az AQUATUS nagynyomású mosóberendezés fejlesztésekor már a kezdetektől fogva egyértelmű volt: nem kötünk kompromisszumokat! Még egy kefék nélküli berendezésnek is mindig a Christ Wash Systemstől megszokott mosási minőséget kell biztosítania.

 

A kombinált vegyszer-, illetve nagynyomású oszlop 30 cm-rel a talaj fölé vihető le, ezáltal az alacsony járművek lökhárítóit is eléri.

 

Egy speciális fejlesztésű permetező gerenda a körvonalat követve hordja fel a több vegyszerfajtából álló különleges rendszert, és így hatékonyan oldja fel a makacs szennyeződést is.

 

Az ezt követő, erőteljes nagynyomású mosás szintén követi a jármű körvonalát, miközben az oszcilláló oldalfúvókák hatékonyan tisztítják meg az ablakokat, a küszöbrészt és a kerekeket. Még a pickupok raktere sem jelent problémát.

 

A Christ filozófiája szerint minden járműmosást átfogó szárítás követ. Az AQUATUS itt semmiben nem marad le a család többi termékétől: a fordítható szárító és a hatékony oldalszárítás 14 kW-tal gondoskodik arról, hogy a járművek szárazok, az ügyfelek pedig elégedettek legyenek.

 

A célcsoportokba tartoznak azok az országok, ahol nagy az érintésmentes funkciót használó ügyfelek aránya, de azok az üzemek is, amelyek valamilyen versenyelőnyt keresnek.

 

Többlépéses vegyszerfelhordás

A vegyszerfelhordás és a nagynyomású mosás egy többlépéses eljárás során váltakozva történik, így rendkívül jó tisztítási teljesítmény érhető el. A pontosan kiszámított behatási idők segítségével érhető el a nagy nyomás és a vegyszer behatásának optimális aránya. Standard felszerelésként két vegyszerfajta áll rendelkezésre, egy harmadik extra tartozékként kapható.

 

A körvonalat követő nagy nyomás

Egyedülálló nagynyomású rendszer a körvonalat követő, oszcilláló nagy nyomással. A fénysorompók segítségével állandó távolság tartható a járműtől, ezáltal végig egyenletes marad a lakkot érő víznyomás. Ennek köszönhetően optimális eredmény érhető el, ideális fogyasztási adatok mellett. Ez a funkció a berendezés szériatartozéka.

 

Oszcilláló oldalnyomás

A körvonalkövető tetőnyomás mellett oszcilláló oldalnyomás gondoskodik az oldal- és küszöbrész szükséges tisztításáról. 8 fúvókájával és 80 l/perc teljesítményével a rendszer a Vitesse kiegészítőhöz hasonlítható, viszont már standard felszerelésként kapható.

 

Fordítható tetőszárító

15 éve sikeresen használjuk és folyamatosan optimalizáljuk. Die konturfolgende Dachdüse ist um über 140° schwenkbar und folgt so problemlos Konturen von sowohl Sportwagen als auch Vans. A szükséges erőről 2 db 3 kW teljesítményű ventilátor gondoskodik.

 

A legfontosabb műszaki adatok

Kategória

Premium

Kapacitás / hónap

legfeljebb 2000 mosás

Meghajtás

-

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

Előmosás

Aktivhab

lúgos

savas

Konzerválás

Szárítószer

Viaszbevonás

Különleges viasz (víz)

Különleges viasz (levegő)

Idényvegyszerek

A töltőállomás felszereltsége és egyebek

A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.

Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.

Multimédia

Szakértői csapatunk várja kérdéseit

 

Stefan Schwarzer

A gépjárműmosó berendezések
értékesítési igazgatója


"Az árbevétel egyet jelent az ügyfelek tapsával"
Idézet Prof. Götz W. Wernertől, a dm-drogerie markt alapítójától és tulajdonosától

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - általában

captcha