INTELLIGENS MEGOLDÁSOK AZ ÖN AUTÓMOSÓ ÜZLETE SZÁMÁRA

Emberek által emberek számára fejlesztünk autómosási élményeket, hogy az Ön autómosó üzlete sikeres legyen, és a folyamat során takarékosan használjuk fel az értékes erőforrásokat.

Olyan rendszereket hozunk létre minden részletre figyelve, amelyek élménnyé teszik a mosási folyamatot. Ehhez ügyfeleink és végfelhasználóink igényei is inspirációként szolgálnak. A termékfejlesztési folyamat minden egyes lépésénél figyelembe vesszük a természeti erőforrások kímélésének igényét. Szolgáltatásaink biztosítják az ügyfeleink elégedettségét és termékeink hosszú élettartamát.

SZÁMOK.ADATOK.TÉNYEK

a Christ Wash Systemsről

140 év

családi hagyomány

116 633 m2

termelési terület

20 000

aktív berendezés

65%-os

exportrészesedés

69

értékesítési partner

97%-os

Elégedettség

1600

alkalmazott

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az Ön választása

Szolgáltatási koncepciók

Fedezze fel a személyre szabott szolgáltatását! Felhasználóbarát választékunkkal könnyedén meghatározhatja az Ön igényeinek megfelelő optimális szolgáltatási szintet. A megelőző karbantartástól a hibaelhárításig, javításokig, pótalkatrészekig és még sok másig - fedezze fel széles választékunkat. Tervezze meg az ideális szolgáltatási élményt, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Kezdje el most, és tapasztalja meg az igény szerinti, személyre szabott szolgáltatásokat.

Műszaki támogatás

Műszaki támogató csapatunk első osztályú szolgáltatást nyújt hosszú távú szolgáltató partnereinknek, köztük vezető olajtársaságoknak és befektetőknek. A több mint 140 éves családi hagyományunkkal és több mint 20 000 telepített autómosóval garantáljuk a minőséget és a szakértelmet. Biztonsági és környezetvédelmi tanúsítványaink igazolják elkötelezettségünket. Bízza magát a már bizonyított „Made in Germany” minőségű eredeti szolgáltatásunkra, és az ingyenes forródrótunkra, amellyel gyors segítséget kaphat.

Pótalkatrész szolgáltatás

Megértjük az Ön igényeit, és professzionális irányítás és hálózatos együttműködés révén megbízható alkatrészellátást kínálunk. A decentralizált raktárak és szervizjárművek lehetővé teszik az alkatrészek széles választékát a helyszínen, modern logisztikánk pedig garantálja a gyors szállítást, akár külföldre is. Azt is tudjuk, hogy a régebbi autómosó modelleket gyakran nehéz pótalkatrészekkel ellátni. Ezért hoztunk létre egy folyamatoptimalizált logisztikai láncot fő üzemünkben, amely szinte minden alkatrészt raktáron tart.

ÜGYFELEINK SIKERTÖRTÉNETEI

Az SR-Fahrzeugpflege GmbH vállalat alzenaui mosóparkja

Steffen Rothenbücher az alsó-frankföldi Alzenauban található önkiszolgáló autómosójában a Christ mosási technológiájára támaszkodik.

Car Cosmetic

A Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli Rothban található Car Cosmetic autómosóban a járműtisztítás a Christ mosási technológiának köszönhetően élménnyé válik.

A lenzi autóház VARIO SPEED-et használ az autómosáshoz

Az észak-rajna-vesztfáliai Oelde-Strombergben található Lenz autókereskedés Németország egyik legnagyobb autókereskedése.

NE MARADJON LE SEMMILYEN HÍRRŐL

Minden a Christ Wash Systems-ről

Hírek

Újdonságok a Christ Wash Systems-ről.

Vásárok és rendezvények

Találkozzon velünk egy Önhöz közeli vásáron vagy rendezvényen.

Youtube

A YouTube-csatornának több mint 60 000 feliratkozója van.

KAPCSOLAT

Forgalmazás és értékesítés
Az Ön kapcsolattartója a mosóberendezések országos és nemzetközi forgalmazásához.

+49 8331 / 857 200

sales@~@christ-ag.com

Ügyfélszolgálat
Pótalkatrészeket keres a mosóberendezéséhez, vagy a termékével kapcsolatos, sürgős segítségre van szüksége? Hívja közvetlenül a műszaki támogatást.

+49 8331 / 857 111

kundencenter@~@christ-ag.com

A kapcsolatfelvételi űrlap
segítségével írásban elküldheti nekünk kérését. Garantáltan visszajelzünk Önnek hamarosan!

Dieses Feld muss ausgefüllt werden!
Dieses Feld muss ausgefüllt werden!
Dieses Feld muss ausgefüllt werden!
Dieses Feld muss ausgefüllt werden!
Dieses Feld muss ausgefüllt werden!