The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 
Wereldwijd  >  Beurzen  >  

InnoTrans Berlijn

Otto Christ AG op de InnoTrans 2014 in Berlijn, 23-26 september 2014

Voor Otto Christ AG is naast Automechanika en IAA bedrijfsvoertuigen de Innotrans een van de belangrijkste internationale beurzen op alle gebieden van de transportsector. Er is geen andere beurs waar geïnteresseerden zoveel informatie kunnen krijgen over de nieuwste ontwikkelingen in het personen- en goederenverkeer, de spoorwegtechniek en de technologieën met betrekking tot het schoonmaken van de buitenkant van deze voertuigen.

Onder het motto "The Real Car Wash Factory" gaan wij als leidende fabrikant de uitdaging aan op het gebied van het wassen van voertuigen. Wij profiteren van onze jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen de synergie benutten op het gebied van trein- en tramwasinstallaties. Hierdoor hebben wij al meer dan 130 speciale projecten voor gerenommeerde spoorwegondernemingen kunnen realiseren.  

Otto Christ AG zal u op de beurs informeren over de nieuwste installaties en concepten voor het wassen van de buitenkant van voertuigen. Een bijzonder hoogtepunt op te InnoTrans zal dit jaar "Opti 3D" zijn. Met deze nieuwe technologie kunnen wij met slechts één borstel de voor- en achterkant, de dakhellingen en de carrosserie van het voertuig wassen. Zoals al met de naam is aangegeven, is deze technologie optimaal voor treinen in alle soorten en maten!

De Opti 3D is net als de horizontale borstel die wij eerst gebruikten, in hoogte verstelbaar en kan een horizontale draaiingshoek van 0° (=normale stand) tot 135° bereiken.

Daar komt nu de kantelbaarheid van 0° (=horizontaal) tot circa 80° (verticaal) bij. Daardoor kunnen met deze wasborstel naast spits en rond toelopende delen aan de voor- en achterkant en bij de dakhelligen van het voertuig worden bereikt, waar eerst een aparte borstel voor nodig was. Hierdoor zijn er minder machines nodig (meer waslengte en minder plaats nodig).

Ons team ziet u graag terug op de beurs bij de

stand 7.2C in de hal 214

Mirco Völkl
Afdeling export
Memmingen, 7 juli 2014

Neem voor meer informatie over de producten of het bedrijf contact met ons op of neem eens een kijkje op onze website:

Otto Christ AG Wash Systems
Postfach 1254
D-87682 Memmingen

Tel.: +49 (0)8331/857-340
Fax: +49 (0)8331/857-249
www.christ-ag.com
export(at)christ-ag.com

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!