The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

SKYWING

Több beállásos önkiszolgáló mosóberendezések

Különösen jó megtérüléssel bíró beruházási lehetőségek az önkiszolgáló mosók piacán.

Az autóvezetők mintegy 50%-a legszívesebben még mindig saját maga mossa le az autóját. A növekvő környezettudatosság és a szigorodó előírások egyszer s mind véget vetnek a "ház melletti kertben" történő autómosásnak. Ez nem csupán az önkiszolgáló mosók üzemeltetőinek jelent folyamatosan növekvő lehetőségeket, hanem attól sokkal többet: ugyanis a portálberendezések és mosóutcák mellett az önkiszolgáló mosók bírnak a legnagyobb növekedéssel.

A CHRIST önkiszolgáló mosó egy üzemeltetőbarát, egyszerűen kezelhető, valamint minimális karbantartást igénylő berendezés, mely Önnek is, és Ügyfelének is örömet okoz.

A CHRIST önkiszolgáló mosók építőelemes rendszere garantálja a szabad kialakítást, már ami a méretet és felszereltséget illeti.

A CHRIST által kifejlesztett acélfelépítmény design, friss optikai megjelenésével, egy modern és korszerű megjelenést kölcsönöz a mosójának.

Az XXL-habbal a mosás igazi élmény!

XXL-habot a külön erre a célra kifejlesztett pisztollyal hordjuk fel a jármű felületére. Használatával a rászáradt szennyeződések kiválóan felpuhulnak és feloldódnak. 

 A CHRIST-XXL-hab használata az ügyfél számára többlet értéket, míg az üzemeltető számára lehetőséget jelent egy magasabb átlagár eléréséhez.

Érintkezés:
Telefon: + 36 28-545-420
Mobil:    + 36 20-320-0626
Telefax: + 36 28-545-421
e-mail: admin(at)christall.hu