The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

TAURUS

3-kefés kamion- és buszmosó berendezés

Hosszú élettartam, gazdaságos üzemeltetés

A megfelelő megoldás minden haszongépjármű-park számára.

A TAURUS haszongépjármű-mosó egy önjáró, teljesen automata vezérlésű, alul-felül csapágyazott oldalkefékkel, mely a robusztusan hegesztett és teljesen tüzihorganyzott acélportáljával hosszú élettartamra készül. A tető- és oldalkefék elektronikusan vezéreltek, ezáltal a kefék nyomatékszabályzása egy igen kíméletes mosást tesz lehetővé.

A logikusan felépített gépészet, a CHRIST világszerte jól bevált hajtóműve, valamint a kiváló gyártási minősége, adják ennek a mosóberendezésnek a központi alkotóelemét.

A TAURUS standard-kivitelben a következőket tartalmazza:

A mosóberendezés alapfelszereltségéhez a csarnok méretének megfelelő hengerelt vezetősín, valamint a programválasztáshoz szükséges LCD-kijelzős kezelőpult. Frekvenciaváltó vezérelt talphajtó-motorok garantálják a berendezés lökés- és ezáltal kopásmentes indulását.

Az építőelemes felépítésnek köszönhetően a TAURUS haszongépjármű-mosó számos hasznos kiegészítő tartozékkal (mint pl. kerékmegvezető csövek, oldal- és tetőkefe fröcskölésvédő-elem, magasnyomású berendezések stb.) rendelhető.

Oldalkefék alul-fölül csapágyazottak az átlapoló mosásról a csukló-karok gondoskodnak.

A köztes tér a "pótkocsis teherautó" mosóprogram futásakor. Biztonsági funkció segít megakadályozni a mosóhenger érintkezését a rúddal és a csatlakozóval.

Érintkezés:
Telefon: +36 28 545-420
Mobil: +36 20 320-0626
Telefax: +36 28 545-421
e-mail: admin(at)christall.hu