The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

ECOBUS

Fixen telepített buszmosó

Áthajtós mosás buszok minimális időráfordítással

A mosókefék logikusan átgondolt, asszimmetrikus elrendezése ennek a trendnek igyekszik megfelelni rendkívül hatékony mosási eredménnyel. A tisztítandó járműveket gyorsan és így minimalis üzemeltetési költségek mellett lehet megmosni. Ez főleg a többműszakos munkarendben működő mosó esetén kifizetődő. A fixen telepített buszmosót alternatívaként korrózióálló, nemesacél kivitelben ECOBUS DURA megnevezéssel is szállítható.

Az elv: "Időmegtakarítás az asszimmetrikus kefeelrendezésnek köszönhetően"

A mosókefék elrendezésének köszönhetően az oldalkefék a front-, ill. farrészen a középvonalon túl is átérnek, így az átlapoló mosással az oldalakon kívül ezek a részek is hatékony lemosásra kerülnek.
A front és farrészeken kizárt a mosási holttér. Az oldalkefék a lengőkarokban alul-felül csapágyazottan kerülnek rögzítésre.

Opcionálisan választható elem a busztípustól függő, hosszított első mosókar (az egyik oldalon "hosszan kinyúló" tükörrel szerelt buszok frontrészének mosására).

Kiegészítő felszerelésként választhatók még ezenkívül az alvázmosóhoz, illetve a magasnyomású oldalmosóhoz tartozó tartozékok.

Érintkezés:
Telefon: +36 28 545-420
Mobil: +36 20 320-0626
Telefax: +36 28 545-421
e-mail: admin(at)christall.hu