The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 

Wasboxsysteem Skyline

De nieuwe stalen constructie SKYLINE, het wasboxsusteem van Otto Christ AG, is de juiste keuze voor elke locatie

De nieuwe staalconstructie van het wasboxsysteem SKYLINE is de juiste keuze voor elke locatie

De eindklant kan zijn voertuig wassen in aantrekkelijke en functionele constructie met een bruikbare breedte van 5.100 mm en een standaarddoorrijhoogte van 3.200 mm.

De stalen constructies is verkrijgbaar als model met plat dak en een lichtdoorlatende variant met een rond dak.
Scheidingswanden voor boxen in drie varianten: met sandwichpanelen of met rookgrijs gehard veiligheidsglas.

Het hoogtepunt is de moderne attiek met ingebouwde ledverlichting die standaard bij deze installatie is inbegrepen. De attiek is vooral in de schemering een absolute blikvanger en komt dan extra goed tot zijn recht. Door de de ledlichtbundels zijn de wasboxen van heinde en verre te zien, waardoor de SKYLINE een bijzondere wervende werking heeft op de gebruiker van de wasbox. Door de innovatieve ledtechnologie wordt er in vergelijking met verlichtingssystemen met tl-buizen maximaal 70 % meer energie bespaard.

Het energiebesparingsconcept wordt ook toegepast bij de verlichting van de wasboxen. Door het gebruik van ledlichtstralen wordt - in vergelijking met de verlichting van wasboxen met tl-buizen - tot 50 % meer energie bespaard.

Door de attiek en de wasboxen met leds te verlichten, zal afhankelijk van de plaatselijke stroomprijs en de branduren aanzienlijk meer bedrijfskosten bespaard. Voorbeeld: als bij een wascentrum met 5 wasboxen de lampen 1.500 uur branden en de stroomprijs € 0,30 per kWh is, wordt er per jaar ongeveer € 2.300 aan stroomkosten bespaard.

Door ledverlichtling te gebruiken, wordt er niet alleen stroom bespaard, maar het is bovendien onderhoudsvriendelijk (gemiddeld maximaal 10 x langere brandduur als bij tl-buizen) en zorgt voor een gelijkmatig licht zonder te verblinden en zonder uv-straling.

SKYLINE wordt in combinatie met de hoogwaardige en energiezuinige wasboxtechniek van Christ een allesomvattend systeem waarmee bedrijfskosten worden bespaard en dat de klant alle mogelijk voordelen biedt. 

Met de innovatieve en gebruiksvriendelijke centrale besturing TOUCH ME met aanraakscherm kan exploitant van de installatie eenvoudig ofwel direct ter plaatse ofwel van afstand vanuit huis een overzicht maken van alle transacties, foutlogbestanden inzien of basisinstellingen veranderen.

De installatie kan bovendien worden gecombineerd met het klantenkaartsysteem WASH MANAGER. Van het uitsluitende gebruik van geldkaarten tot servergeoriënteerd klantenbeheer: de perfecte marketing!

U kunt contact met ons opnemen voor aanvragen:

Otto Christ AG
Postfach 1254
D-87682 Memmingen
Tel.: +49 (0)8331/857-100
Fax: +49 (0)8331/857-493
E-mail: verkauf.prg2(at)christ-ag.com
E-mail: export(at)christ-ag.com

Memmingen, 18 juni 2013
Andreas Ginnow, hoofd verkoop/PRG 2

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

U kunt contact met ons opnemen voor aanvragen:

Otto Christ AG
Postfach1254
D-87682 Memmingen
Tel.: +49 (0)8331/857-100
Fax: +49 (0)8331/857-493
E-mail: verkauf.prg2(at)christ-ag.com
E-mail: export(at)christ-ag.com

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!