The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 

Wasboxsysteem Compact

De goedkope en compacte variant van een doe-het-zelfwasbox voor alle locaties

Uit de huidige markttendensen blijkt dat wasklanten steeds vaker kiezen voor een wascentrum. Door de combinatie van een machinale wasinstallatie (wasstraat of portaalwasinstallatie) met doe-het-zelfwasboxen worden niet alleen eindklanten met een voorkeur voor een van de wasmogelijkheden geworven, maar ook automobilisten die hun keuze laten afhangen van het seizoen (zelf wassen in de zomer en machinaal wassen in de winter) zullen daardoor hun weg weten te vinden naar het wascentrum.
Breid uw dienstenaanbod uit en lever een extra service voor uw klanten - zo trekt u gegarandeerd nieuwe klanten.

Bij de COMPACT kunt u kiezen voor een vrijstaande constructie zonder overkapping of een combinatie met een staalconstructie van Christ als doe-het-zelfwasboxsysteem.

In de container is een watercirculatiesysteem tegen bevriezing van de hogedruklans en schuimborstel ingebouwd, zodat er geen antivries-waterbassis met toevoerleidingen hoeft te worden aangelegd. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op, omdat er geen fundering hoeft te worden gelegd. Zo kunnen eenvoudiger nieuwe onderdelen worden ingebouwd op de bestaande fundamenten.

Door het bijzondere modulaire systeem kan COMPACT niet alleen met de staalconstructie van Christ worden gecombineerd, maar kan het ook in de staalconstructies voor wasboxen van de meeste andere fabrikanten op de markt worden ingebouwd.

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!