The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 

VARIUS 1+1

Innovatieve wasinstallatie met twee portalen uit het premiumsegment

VARIUS 1+1 - de nieuwe, hoogwaardige portaalinstallatie van Christ. Geschikt voor alle wasbedrijven met een wascapaciteit van 1.200 tot 2.500 wasbeurten per maand.

Het nieuwe model biedt een hoge wascapaciteit voor hallen met een totale lengte van 11 m.
Hoge wascapaciteit voor een winstgevend wasbedrijf!

De hoogtepunten:
• Wascapaciteit van 1.200 tot 2.500 wasbeurten per maand
• Thermisch verzinkt en gelakt stalen frame van 6 mm dikke staalplaten
• Doorrijbreedte 2.400 mm bij de spiegels
• Zelf een kleur kiezen uit het aanbod van Christ
• Aantrekkelijke afwerking
• Draaibare dakdroger inbegrepen bij basismodel
• Te bedienen vanaf de voorzijde

Wij bieden ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren waardoor u uw wasinstallatie van winstgevende opties kunt voorzien.

Het hogedrukvoorwasapparaat in het droogportaal dat met oscillerende sproeihouders het dak en de zijkanten van het voertuig voorwast, is geheel nieuw ontwikkeld. Tijdens hetzelfde proces wordt het volledige voertuig nat gemaakt met actiefschuim via het nieuw ontwikkelde schuimsysteem aan de achterkant van het droogportaal. Minder portalen - hetzelfde wasresultaat - meer wasbeurten!

De dakdroger en beide zijdrogers zijn extra krachtig en daardoor hoeft het voertuig slechts één keer door het droogportaal te gaan. Hierdoor wordt kostbare tijd bespaard!

De maximale doorrijbreedte bij de spiegels bedraagt 2.400 mm en de installatie is daardoor bijzonder geschikt voor de nieuwe modellen SUV's en bestelwagens. Het portaal is in hoogte verstelbaar in 2.050, 2.250, 2.400, 2.500, 2.600, 2.750 mm, waardoor voertuigen van alle hoogtes in de compacte installatie kunnen worden gewassen.

De exploitant kan uit het omvangrijke aanbod zelf een kleur kiezen voor de installatie en het wasmateriaal en kan daardoor de installatie een aantrekkelijke en opvallende vormgeving geven en zodoende meer klanten trekken. Ook de achterkant van de installatie is volledig bekleed. Alle onderdelen van de installatie functioneren optimaal en daardoor krijgt de gebruiker het benodigde vertrouwen in de technologie van de installatie.

Het stabiele portaal van 6 mm dikke staalplaten is thermisch verzinkt en voorzien van een speciale, dekkende laklaag. Onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal of aluminiumlegering en daardoor is de waarde van deze investering voor veel jaren verzekerd. De prestatie van de installatie en de opties zoals een actiefschuimvoorwas, waxverzegeling en hogedrukvoorwas zorgen voor een hoge gemiddelde prijs en het snel terugverdienen van de investering.

Met nieuwste en modernste wasmaterialen, SENSOTEX+ en SENSOFIL+, zijn zacht voor de voertuiglak en reinigen effectief, dat stelt uw wasklant zeker op prijs! De beschikbare Christ scharnierinstallatie kan actief worden waargenomen door de wasklant en zorgt ervoor dat klanten worden getrokken die waarde hechten aan een uitstekend wasresultaat.   

De draaibare dakdroger is mooi vormgegeven en ook de techniek zal voldoen aan de wensen van de klant. De countourscan werkt met lichtsensoren. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat er altijd een minimale afstand wordt gehouden tot het voertuig. Het droogelement is volledig gemaakt van aluminium en wordt aan de voor- en achterzijde met 30 graden gedraaid. Zo wordt de luchtstroom aangevoerd zonder vermogensverlies.

Voor een snel droogresultaat aan de zijkanten zijn er twee extra drogers aangebracht op een hoogte van 1.70 m.

Dit model voldoet aan de toekomstige eisen van het VDA-keurmerk.

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!