The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 
Innovatie  >  TAURUS

TAURUS

Hoogste betrouwbaarheid bij een zeer goed reinigingsresultaat met de TAURUS wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen van SVG.

Taurus van SVG, de wasinstallatie met 3 borstels voor bedrijfsvoertuigen

Het TAURUS-basismodel: efficiënt en economisch.

TAURUS is een volautomatische wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen met een eigen aandrijving en dubbele zijborstellagers en is met het stevig gelaste, volledig thermisch verzinkte stalen portaal zo duurzaam mogelijk gemaakt.

Ook bij deze wasinstallatie zijn de logisch geplaatste machineonderdelen, de aandrijfeenheden van Christ AG die al vele jaren hun deugdelijkheid hebben bewezen en de hoge productkwaliteit essentieel.

Zo functioneert de Taurus:

De besturing van de wasborstels is elektronisch (MPS) en regelt de druk van de borstels voor een contourvolgende, zachte en effectieve wasbeurt van het voertuig.

TAURUS, de wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen is door ons standaardprogrammapakket waarmee vrachtwagens, vrachtwagencombinaties, solo-aanhangers, bussen, touringcars, stationcars, bestelauto's en personenauto's gewassen kunnen worden, de juiste installatie voor exploitanten van wasinstallaties waar voertuigen op contractbasis worden gewassen.

Gewalste looprails met een stevig profiel die zijn aangepast aan de grootte van de hal en een bedieningsterminal met niet-gecodeerd tekstdisplay voor het selecteren van een programma horen tot de standaarduitrusting van de wasinstallatie. 

Modulair systeem TAURUS – voor elk wagenpark de juiste oplossing
U kunt als opties verder kiezen voor toebehoren zoals wielgeleidingsbuizen en spatbescherming voor zijborstels en dakborstels. Door het modulaire systeem kan bij de MAGNUM voor elke toepassing van de wasinstallatie het juiste toebehoren worden gekozen.


Vrachtwagen met aanhanger
Bij het wasprogramma "vrachtwagen met aanhanger" is er een interval ingesteld. Door deze beveiligingsfunctie wordt voorkomen dat de wasborstels in contact komen met de dissel en koppeling.

Door de regelbare-frequentiechassismotoren wordt gegarandeerd dat de wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen zonder schokken en daardoor met minder slijtage kunnen in beweging kunnen komen. Met maximumsnelheden van 6-18 m/min kunnen zo kort mogelijke wastijden worden gerealiseerd.

Door de optimale borsteldruk kan een voorzichtige wasbeurt van het voertuig worden gegarandeerd. De elektronische besturing van de wasborstels zorgt voor een contourvolgende, zachte en effectieve wasbeurt van het voertuig.

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!