The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 
Innovatie  >  SIRIUS

SIRIUS

Drogen met twee ventilatiemotoren - andere fabrikanten zijn hier niet tegen opgewassen!

Otto Christ AG, de huidige innovatieleider, presenteert het machinemodel uit het basissegment: de nieuwe portaalwasinstallatie SIRIUS. Deze machine voldoet nu al aan de eisen die in de toekomst aan een wasinstallatie worden gesteld.

Het bijzondere droogconcept met slechts twee ventilatormotoren is gebaseerd op de portaalconstructie van de GENIUS en ontwikkeld voor de SIRIUS. Zelfs in de standaarduitvoering worden via de ventilatiemotoren van 5,5 kW de dakdroger en beide zijdrogers geregeld.

Door dit unieke machineconcept met twee motoren kon de energie-efficiëntie aanzienlijk worden verbeterd - lage bedrijfkosten worden gegarandeerd! 

Daarbij moeten er niet worden ingeboet op de droogsnelheid, droogkwaliteit en drooghoogte.

De contourvolgende dakdroger is aangevuld met twee zijdrogers (drooghoogte 1.700 mm). De lucht wordt via twee luchtkanalen die in het portaal zijn ingebouwd, verdeeld.

Door de verhoogde droogsnelheid kan deze portaalwasinstallatie zonder problemen worden gebruikt voor een wascapaciteit van 300 tot 1.200 wasbeurten per maand - hogere capaciteit in een recordtijd!

Ook qua vormgeving en kwaliteit is dit nieuwe installatiemodel innovatief. De portaalconstructie is volledig thermisch verzinkt en gepoedercoat.   

De belangrijke onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal en alumiumlegeringen.

De SIRIUS-installatie is aan de voor- en achterkant volledig bekleed met synthetische materialen. In tegenstelling tot een installatie die met staalplaten is bekleed, is deze machinebekleding volledig roestvrij! 

Zo bent u er zeker van dat de machine er gedurende de gehele levensduur aantrekkelijk uit blijft zien voor de klant en er geen roestvorming kan plaatsvinden.                                                                                                                             Naast het was- en droogresultaat is bij deze installatie ook de focus gelegd het wielwasresultaat. Zo is bij de SIRIUS het modernste wielwassysteem met wielwasborstel met een grootte tot 21 inch ingebouwd.

De leidingen van het wielwassysteem zijn volledig gemaakt van roestvrij staal en aluminium - kwaliteit voor een lang machineleven!

Het zijborstelsysteem Opti Flex is standaard inbegrepen bij de SIRIUS. Hiermee kunnen alle soorten voertuigen grondig en voorzichtig worden schoongemaakt.

De SIRIUS voldoet ook aan de toekomstige eisen van het VDA-keurmerk. De doorrijbreedte bij de spiegels bedraagt 2.400 mm en de rijbaan is 2.050 breed. De installatie is geschikt voor alle doorrijhoogtes. 

Voor een eenvoudigere bediening van de installatie zijn alle onderdelen van de besturing en chemische reinigingsmiddelen gemakkelijk toegankelijk aan de achterzijde.

De SIRIUS kan natuurlijk ook worden voorzien van het zachte wasmateriaal SENSOFIL+.

U kunt verder vrij kiezen uit alle toebehoren, zoals een hogedruk- (85 bar) of middeldrukvoorwas (16 bar), actiefschuimvoorwas, schuimwaxverzegeling, spoorstaven van roestvrij staal, chassiswasser, afstandsbediening met kaart of pincode of de nieuwe ledstoplicht met pijlen.

Verder kan ook de vormgeving van de machine naar wens worden aangepast. Zo kunt u kiezen uit allerhande kleuren voor de kunststof bekleding en het wasmateriaal.

Bij Christ is het al 20 jaar lang mogelijk om met speciale stickers logo's en reclameuitingen op de installaties aan te brengen.

Door de zeer moderne, nieuwe besturing van de machine heeft u ook de mogelijkheid om via internet verbinding te maken met het Christ-onderhoudssysteem op afstand, "C-IS''.
Dit is vooral interessant voor exploitanten met meerdere installaties, ketens en concerns. Het machinebeheer kan op deze manier volledig via internet worden uitgevoerd.

De SIRIUS is uiterst geschikt voor wasbedrijven die de klant willen overtuigen met een kwalitatief hoogwaardig wasresultaat door een product van Christ "Made in Germany" te gebruiken!

U kunt uw aanvraag richten aan:
Tel.: +49 (0)8331-857-100,
Fax: +49 (0)8331-857-285, 

E-mail: verkauf(at)christ-ag.com

Stefan Schwarzer
Hoofd verkoop/keyaccountmanager
Memmingen, 05 juli 2010

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

U kunt contact met ons opnemen voor aanvragen:
Tel.: +49 (0)8331-857-100,
Fax: +49 (0)8331-857-285, 

E-mail: verkauf(at)christ-ag.com

Stefan Schwarzer
Hoofd verkoop/keyaccountmanager

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!