The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 
Innovatie  >  QUANTUS

QUANTUS

Hoogste wascapaciteit op het kleinste oppervlak

Deze nieuwe portaalwasinstallatie uit het premiumsegment is geschikt voor alle wasbedrijven met een wascapaciteit van 1.200 tot 2.300 wasbeurten per maand. Dit nieuwe model zorgt voor de maximale wascapaciteit, zelfs op het kleinste oppervlak, en vormt zo de basis voor een winstgevend wasbedrijf.

Wij bieden ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren waardoor u uw wasinstallatie van winstgevende opties kunt voorzien. De nieuwe wasbeleving van QUANTUS: hoge druk, wassen, drogen... klaar!

Door een snelle wastijd wordt de wachttijd korter en stijgt de omzet. De QUANTUS-wasinstallatie van Christ kan al in standaardhallen met een lengte vanaf 9,30 m worden ingebouwd. Dit biedt nieuwe perspectieven voor uw wasbedrijf. Bij het nieuwe concept met 5 borstels kan de hogedrukvoorwas, de borstelwas en het drogen in slechts één voor- en terugloop in de wasinstallatie worden gewassen en daardoor wordt waardevolle tijd bespaard. Als de tijd dringt, kan het voertuig al in 2,5 minuten worden gewassen! 

De maximale doorrijbreedte bij de spiegels bedraagt 2.400 mm en de installatie is daardoor bijzonder geschikt voor de nieuwe modellen SUV's en bestelwagens. Het portaal is in hoogte verstelbaar in 2.050, 2.250, 2.400, 2.500, 2.600, 2.750 mm, waardoor voertuigen van alle hoogtes in de compacte installatie kunnen worden gewassen.

De exploitant kan uit het omvangrijke aanbod zelf een kleur kiezen voor de installatie en het wasmateriaal en kan daardoor de installatie een aantrekkelijke en opvallende vormgeving geven en zodoende meer klanten trekken. Ook de achterkant van de installatie is volledig bekleed. Alle onderdelen van de installatie functioneren optimaal en daardoor krijgt de gebruiker het benodigde vertrouwen in de technologie van de installatie.

Het stabiele portaal van 6 mm dikke staalplaten is thermisch verzinkt en voorzien van een speciale, dekkende laklaag. Onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal of aluminiumlegering en daardoor is de waarde van deze investering voor veel jaren verzekerd. De prestatie van de installatie en de opties zoals een actiefschuimvoorwas, waxverzegeling en hogedrukvoorwas zorgen voor een hoge gemiddelde prijs en het snel terugverdienen van de investering.

Met nieuwste en modernste wasmaterialen, SENSOTEX+ en SENSOFIL+, zijn zacht voor de voertuiglak en reinigen effectief, dat stelt uw wasklant zeker op prijs! De beschikbare Christ scharnierinstallatie kan actief worden waargenomen door de wasklant en zorgt ervoor dat klanten worden getrokken die waarde hechten aan een uitstekend wasresultaat. 

De draaibare dakdroger is mooi vormgegeven en ook de techniek zal voldoen aan de wensen van de klant. De countourscan werkt met lichtsensoren. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat er altijd een minimale afstand wordt aangehouden tot het voertuig. Het droogelement is volledig gemaakt van aluminium en wordt aan de voor- en achterzijde met 30 graden gedraaid. Zo wordt de luchtstroom aangevoerd zonder vermogensverlies.

Voor een snel droogresultaat aan de zijkanten zijn er twee extra drogers aangebracht op een hoogte van 1,60 m.

Alweer een innovatie van Christ waarmee u zichzelf kunt onderscheiden van andere wasbedrijven in een zeer concurrerende markt.

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!