The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 
Innovatie  >  MAGNUM

MAGNUM

Die nieuwe powerwasbeurt voor bussen en vrachtwagens

Hoogste wascapaciteit en een optimaal reinigingsresultaat met de MAGNUM, de wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen van SVG. Voor industriële bedrijven, transportbedrijven en touringcarondernemingen zijn schone voertuigen als een effectief reclame-instrument onmisbaar geworden. Bovendien kan door de tijdsbesparende, machinale reiniging de waarde van het voertuig worden behouden. In het verkeer wordt u verder eerder opgemerkt en dat zorgt dan weer voor meer veiligheid in het verkeer.

MAGNUM, het basismodel: robuust, duurzaam, optimaal.
MAGNUM is een volautomatische wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen met een eigen aandrijving en is met het stevig gelaste, volledig thermisch verzinkte stalen portaal zo duurzaam mogelijk gemaakt.                                                           Ook bij deze wasinstallatie vormen de logisch geplaatste machineonderdelen en aandrijfeenheden van Christ AG die al vele jaren hun deugdelijkheid hebben bewezen, de basis voor een lange levensduur van de machine en minimale bedrijfskosten.

Zo werkt de MAGNUM-installatie:
De besturing van de wasborstels is elektronisch (MPS) en regelt de druk van de borstels voor een contourvolgende, zachte en effectieve wasbeurt van het voertuig.

MAGNUM, de wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen, is standaard uitgerust met 3 wasborstel maar er kan naar wens ook worden gekozen voor een versie met 2 wasborstels zonder dakborstel. Gewalste looprails met een stevig profiel die zijn aangepast aan de grootte van de hal en een bedieningsterminal met een duidelijk tekstdisplay voor het selecteren van een programma horen tot de standaarduitrusting van de wasinstallatie.

 

 

Modulair systeem MAGNUM – voor elk wagenpark de juiste oplossing
U kunt als opties verder kiezen voor toebehoren zoals wielgeleidingsbuizen en spatbescherming voor zijborstels en dakborstels. Door het modulaire systeem kan bij de MAGNUM voor elke toepassing van de wasinstallatie het juiste toebehoren worden gekozen. 

MAGNUM-JETSTREAM
De perfecte aanvulling op uw wasinstallatie als voertuigen met een andere vormgeving, zoals bulkauto's en andere voertuigen voor speciale doeleinden, moeten worden gewassen.Aan elke zijde van de wasinstallatie spuiten vier elektromotorisch oscillerende hogedruksproeikoppen, die zijn voorzien van tegengestelde hogedrukpuntstraalsproeiers, het voertuig goed schoon. Het voertuig wordt aan de voor- en achterkant gewassen met behulp van een ingebouwd zwenkmechanisme voor de hogedruksproeikoppen.

Bus-/spiegelwasprogramma met volledige middenoverdekking.
Bij de wassen van de voorkant van het voertuig wassen de zijborstels tussen de uitstekende busspiegels en als er wordt overgeschakeld op het wassen van de zijkant, wordt spiegelschade voorkomen door de borstels om de spiegels heen te laten draaien.

Vrachtwagen met aanhanger 
Bij het wasprogramma "vrachtwagen met aanhanger" is er een interval ingesteld. Door deze beveiligingsfunctie wordt voorkomen dat de wasborstels in contact komen met de dissel en koppeling. Door de frequentiegeregelde tandwielmotoren wordt ervoor gezorgd dat de wasinstallatie voor bedrijfsvoertuigen zonder schokken en daardoor met minder slijtage kunnen in beweging kan komen. Met maximumsnelheden van 6-18 m/min kunnen zo kort mogelijke wastijden worden gerealiseerd. Door de optimale borsteldruk kan een voorzichtige wasbeurt van het voertuig worden gegarandeerd.                                                  De elektronische besturing van de wasborstels zorgt voor een contourvolgende, zachte en effectieve wasbeurt van het voertuig.

Neem bij interesse contact met ons op:

SVG Superwash Waschanlagen GmbH
87682 Memmingen, Tel.: +49 (0)8331/857-400
vertrieb(at)svg-superwash.com
www.svg-superwash.com.

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Neem bij interesse contact met ons op:

SVG Superwash Waschanlagen GmbH
87682 Memmingen, tel.: +49 (0)8331/857-400
vertrieb(at)svg-superwash.com
www.svg-superwash.com.

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!