The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 

Jetstream + Matrix

De innovatieve en hoogwaardige was in wasstraten

Bij het expres-wasconcept is het door het gebrek aan voorwaspersoneel en een krachtige maschinale hogedrukvoorwas nodig om de borstelwas die in de wasstraat volgt, te ontlasten.

De hogedrukvoorwasboog "Jetstream" van Christ (met hydraulische of elektromotorische aandrijving) spuit het voertuig met tot 50 tegengestelde puntstraalspuiten die kunnen worden gedraaid, op effectieve wijze af. In combinatie met de krachtige toevoerpompen kan een werkdruk van maximaal 60 bar worden bereikt. Doordat het voertuig achteraf kan worden afgespoten door de draaibare spuiten, worden aan de achterkant van het voertuig een optimaal machinaal wasresultaat bereikt.

De "Jetstream" kan bovendien worden aangevuld met een stationaire, meebewegende hogedrukwiel- en carrosserie-inrichting "Matrix". Hierdoor kan door een contactloze hogedrukreiniging de gevoelige carrosserie, velgen en wielkast worden natgespoten en daardoor is het de ideale voorbereiding op de wiel- en carrosseriewas met wasborstels die daarna plaatsvindt. Per zijde van het portaal "frezen" twee meebewegende hogedrukeenheden met puntstraalspuiten het vuil van de zijkanten en wielkasten van het voertuig af. De wipfunctie in combinatie met de meebeweging zorgen voor een perfect reinigingsresultaat. In combinatie met de krachtige toevoerpompen kan een werkdruk van maximaal 50 bar worden bereikt.

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!