The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 

Genius Vitesse

De Vitesse - hogedrukconcept voor een verkorting van de wastijd met 20 %

Genius Vitesse

Deze nieuwe portaalwasinstallatie uit het classic-segment is geschikt voor alle wasbedrijven met een wascapaciteit van 400 tot 1.500 wasbeurten per maand. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe wasinstallatie werd rekening gehouden met de specifieke eisen van exploitanten van tankstations, doe-het-zelfwasplaatsen, autobedrijven, garages en wagenparkservice. Een mooie kunststof bekleding met speciaal kunststof in effen kleur en gladde oppervlakken zorgen ervoor dat de installatie eenvoudig kan worden onderhouden.

Bijschrift onder afbeelding: Vitesse - hogedrukconcept: wastijd wordt teruggebracht met 20%

De maximale doorrijbreedte bij de spiegels bedraagt 2.400 mm en de installatie is daardoor bijzonder geschikt voor de nieuwe modellen SUV's en bestelwagens. Het portaal is in hoogte verstelbaar in 2.050, 2.250, 2.400, 2.500, 2.600, 2.750 mm, waardoor voertuigen van alle hoogtes in de compacte installatie kunnen worden gewassen.

Het installatiemodel GENIUS vormt de basis voor winstgevende wasbedrijven op het gebied van tankstations. De nieuwste technieken in combinatie met beproefde onderdelen en een geslaagd design dragen bij aan deze moderne portaalwasinstallatie. De was- en droogunits voldoen aan de nieuwste fabriekstechnologie en daardoor zullen de wasklanten gegarandeerd tevreden zijn.

De exploitant kan uit het omvangrijke aanbod zelf een kleur kiezen voor de installatie en het wasmateriaal en kan daardoor de installatie een aantrekkelijke en opvallende vormgeving geven en zodoende meer klanten trekken. Ook de achterkant van de installatie is volledig bekleed. Alle onderdelen van de installatie functioneren optimaal en daardoor krijgt de gebruiker het benodigde vertrouwen in de technologie van de installatie.

Het stabiele portaal van 6 mm dikke staalplaten is thermisch verzink en voorzien van een speciale, dekkende laklaag. Onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal of aluminiumlegering en daardoor is de waarde van deze investering voor veel jaren verzekerd. De prestatie van de installatie en de opties zoals een actiefschuimvoorwas, waxverzegeling en hogedrukvoorwas zorgen voor een hoge gemiddelde prijs en het snel terugverdienen van de investering.

Vitesse – hogedrukconcept: wastijd wordt met 20% teruggebracht
Hogedrukvoorwas met actieve emulsie

Tijdens de borstelwas wordt er ook een hogedrukwas uitgevoerd. Hierdoor hoeft er één proces minder te worden uitgevoerd. De straalsproeiers die aan de voorkant van de installatie zijn ingebouwd, werken op 50 bar hoge druk en bereiken met de oscillerende bewegingen in een hoek van 25° de oppervlakken van het voertuig. De straalsproeiers hebben een motorische aandrijving en werken met 4 puntstraalspuiters die gericht zijn op het dak en beide zijkanten van het voertuig.

Deze oscillerende hogedrukvoorwas zal in optisch opzicht worden waargenomen als een grote wasbeleving.

Voordelen voor u:
- Tijdsbesparing
- Er kunnen meer voertuigen worden gewassen
- Meer omzet

Met nieuwste en modernste wasmaterialen, SENSOTEX+ en SENSOFIL+, zijn zacht voor de voertuiglak en reinigen effectief, dat stelt uw wasklant zeker op prijs! De beschikbare Christ scharnierinstallatie kan actief worden waargenomen door de wasklant en zorgt ervoor dat klanten worden getrokken die waarde hechten aan een uitstekend wasresultaat. 

De draaibare dakdroger is mooi vormgegeven en ook de techniek zal voldoen aan de wensen van de klant. Deze Christ-techniek wordt al 15 jaar lang met succes gebruikt. De straal die worden bediend met fotocellen, wordt gedraaid om de voor- en achterkant van het voertuig optimaal te drogen.

De countourscan werkt met lichtsensoren. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat er altijd een minimale afstand wordt aangehouden tot het voertuig.Het droogelement is volledig gemaakt van aluminium en wordt aan de voor- en achterzijde met 30 graden gedraaid. Zo wordt de luchtstroom aangevoerd zonder vermogensverlies.

Een toepassingsupgrade wordt nu geboden met de nieuwe, intelligente OptiAir-technologie. De hoek van de droogsproeier kan voortdurend worden aangepast aan de hoogte van het voertuig en daardoor kan het voertuig beter worden gedroogd.

Met twee extra zijdrogers op een hoogte van 1,70 kan het voertuig snel worden gedroogd.                                                                                                             Dit installatiemodel voldoet aan alle eisen van het VDA-keurmerk.

Stefan Schwarzer
Hoofd verkoop
Memmingen, 24 juli 2013


Neem bij interesse contact met ons op:

Otto Christ AG
Postfach 1254
D-87682 Memmingen
Tel.: +49 (0)8331/857-0
Fax: +49 (0)8331/857-185
E-mail: verkauf(at)christ-ag.com
www.christ-ag.com 

Bijschrift onder afbeelding actiefschuiminstallatie: het vuil wordt al effectief opgeweekt voordat de wasborstels hun werk hebben kunnen doen.

Bijschrift onder afbeelding hogedrukvoorwas: met een hogedrukspuit van 85 bar, die in de schijf van de wielwasborstel is ingebouwd, worden de onderste zijkanten van het voertuig ontdaan van het meeste vuil.

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Neem bij interesse contact met ons op:

Otto Christ AG
Postfach 1254
D-87682 Memmingen
Tel.: +49 (0)8331/857-0
Fax: +49 (0)8331/857-185.
E-mail: verkauf(at)christ-ag.com
www.christ-ag.com

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!