The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

VARIUS TAKT – Kapacitás felsőfokon!

A Prémium-szegmens innovatív dupla-portál berendezése

VARIUS Takt - az új nagyteljesítményû portálberendezés a CHRIST-tõl
Havi 2.000-től 4.000-ig terjedő mosásszámmal bíró mosóállomások számára javasoljuk.

Highlights:
• Mosási kapacitás 2.000 - 4.000 mosás / hó.
• Tüzihorganyzott és lakkozott acélkeret 6mm vastag acéllemezből.
• Mosási szélesség 2.400 mm a visszapillantó tükrök magasságában.
• Szabad színválasztás a CHRIST színkatalógusa alapján.
• Vonzó berendezésburkolat.
• Lengő tetőszárító az alapfelszereltség része.
• Hozzáférhetőség a frontoldal felől.

Ez az új modell rendelkezik a legnagyobb áteresztőképességgel a portálberendezések közül. Óriási áteresztőképessép a hasznot hozó üzlet érdekében! A mosóprogramok széleskörű opciókkal bővíthetők, melyek további nyereséget jelentenek az üzemeltetőnek.

A duplaütemben zajló mosás lerövidíti a várakozási időt és növeli a forgalmat. Már 16 m hosszúságú csarnok elegendő a CHRIST VARIUS TAKT beépítéséhez. Ez új távlatokat nyit a nagy ügyfélforgalommal rendelkező mosóállomások számára.

A duplaütem révén a berendezés az egyik autó mosásával egyidejűleg egy másik autót tud szárítani. A gyors programlefutást az integrált automata indító berendezés biztosítja. A mosó- és szárító részt gyorskapu választja el egymástól.

A tükrök magasságában mért 2.400 mm-es mosási szélesség különösen az új járműformával rendelkező SUV-ok és VAN-ok számára alkalmas. A kompakt építésű berendezések különböző - 2.100, 2.300, 2.450, 2.550 és 2.650 mm - mosási magasságokban készülnek.

A berendezés takaróelemeinek, valamint a kefe anyagának a színkártyából történő szabad választása optikailag is a kornak megfelelő piaci fellépést kölcsönöz a berendezésnek. Még a berendezés hátoldala is teljesen be van burkolva, a gépészeti összetevő-elemek lágy működése pedig növeli a felhasználóknak a berendezés műszaki tartalmába fektetett bizalmát.

A stabil portálkeret 6 mm-es tüzihorganyzott és speciális fedőlakk réteggel bevont acéllemezből készül. A felépítmény elemei magas értékű anyagokból, mint nemesacél és aluminiumötvözete hosszú évekre biztosítja a befektetés értékállóságát. A berendezés teljesítménye és az opciók, mint aktívhabos előmosás, viasz, magasnyomású előmosás biztosítják a magas átlagos mosásárakat ée gondoskopdnak a befektetés gyors megtérüléséről.

A legújabb generációt képviselő SENSOTEX+ és SENSOFIL+ kefeanyagok kímélik az autó lakkfelületét és hatékonyan tisztítanak, ezt az ügyfelek is azonnal észreveszik. A CHRIST csuklós kefetengely optikailag is észreveteti magát és biztosítja azt az ügyfélkört, amely a kiváló mosási eredményre helyezik a hangsúlyt.

Nem csak a szemnek tetszetős, hanem technikailag is meggyőző erővel bír a lengő tetőszárító. A jármű kontúrjának letapogatása az optikai szemek segítségével történik. Csak így lehetséges a járműtől ilyen kis távolságot tartani. A komplett szárítóegység alumíniumból készül és mind a front-, mind a far-részen motorikusan 30 fokban bedől.
Így a légáram teljesítményveszteség nélkül éri el az autó felületét.

Az oldalszárító két kiegészítő fúvókaegységgel 1,70 m magasságig növelhető, ami gyorsabb szárítást tesz lehetővé.

Ez a modell megfelel a VDA-hatóság jövőre vonatkozó követelményeinek.

Ismét egy olyan innováció a CHRIST-től, ami lehetőséget teremt Önnek, hogy sikeresen kiemelkedjen a versenytársakkal telített mosópiacon.

Elérhetőség

Lépjen velünk kapcsolatba most!

+36 28 545 420

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és találja meg a legfrissebb híreket!