The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

VARIUS 1+1 – Kettő, a mégtöbb teljesítményért!

A prémium-szegmens innovatív dupla-portál autómosó berendezése
VARIUS 1+1 az új nagyteljesítményû portálberendezés

Havi 1.200-től 2.500-ig terjedő mosásszámmal bíró mosóállomások számára javasoljuk.
Az új modell magas áteresztőképességet kínál legalább 11 m hosszú mosócsarnokok számára.
Magas áteresztőképesség a hasznot hozó üzlet érdekében!

Die Highlights:
• Mosási kapacitás 1.200 - 2.500 mosás / hó.
• Tüzihorganyzott és lakkozott acélkeret 6mm vastag acéllemezből.
• Mosási szélesség 2.400 mm a visszapillantó tükrök magasságában.
• Szabad színválasztás a CHRIST színkatalógusa alapján.
• Vonzó berendezésburkolat.
• Lengő tetőszárító az alapfelszereltség része.
• Hozzáférhetőség a frontoldal felől.

A mosóprogramok széleskörű opciókkal bővíthetők, melyek további nyereséget jelentenek az üzemeltetőnek.

A szárítóportálban elhelyezett magasnyomású mosóegység teljesen újra lett gondolva. Az oszcilláló mozgást végző fúvókák a jármű oldalait és tetőrészét mossák elő. Ezzel egyidőben az újonnan kifejlesztett aktívhab felhordó rendszer, mely a szárítóportál hátulján helyezkedik el, habbal szórja be a jármű felületét. Kevesebb portálfutás azonos mosási minőség mellett, a nagyobb áteresztőképesség érdekében!

A tetőszárító és mindkét oldalszárító az egyszeri szárítás miatt megnövelt teljesítménnyel készül. Ezáltal értékes időt lehet megspórolni!

A tükrök magasságában mért 2.400 mm-es maximális mosási szélesség különösen az új járműformával rendelkező SUV-ok és VAN-ok számára alkalmas. A kompakt építésű berendezések különböző - 2.100, 2.300, 2.450, 2.550 és 2.650 mm - mosási magasságokban készülnek.

A berendezés takaróelemeinek, valamint a kefe anyagának a színkártyából történő szabad választása optikailag is a kornak megfelelő piaci fellépést kölcsönöz a berendezésnek. Még a berendezés hátoldala is teljesen be van burkolva, a gépészeti összetevő-elemek lágy működése pedig növeli a felhasználóknak a berendezés műszaki tartalmába fektetett bizalmát.

A stabil portálkeret 6 mm-es tüzihorganyzott és speciális fedőlakk réteggel bevont acéllemezből készül. A felépítmény elemei magas értékű anyagokból, mint nemesacél és aluminiumötvözete hosszú évekre biztosítja a befektetés értékállóságát. A berendezés teljesítménye és az opciók, mint aktívhabos előmosás, viasz, magasnyomású előmosás biztosítják a magas átlagos mosásárakat és gondoskodnak a befektetés gyors megtérüléséről.

A legújabb generációt képviselő SENSOTEX+ és SENSOFIL+ kefeanyagok kímélik az autó lakkfelületét és hatékonyan tisztítanak, ezt az ügyfelek is azonnal észreveszik. A CHRIST csuklós kefetengely optikailag is észreveteti magát és biztosítja azt az ügyfélkört, amely a kiváló mosási eredményre helyezi a hangsúlyt.


Nem csak a szemnek tetszetős, hanem technikailag is meggyőző erővel bír a lengő tetőszárító. A jármű kontúrjának letapogatása az optikai szemek segítségével történik. Csak így lehetséges a járműtől ilyen kis távolságot tartani. A komplett szárítóegység alumíniumból készül és mind a front-, mind a far-részen motorikusan 30 fokban bedől.
Így a légáram teljesítményveszteség nélkül éri el az autó felületét.

Az oldalszárító két kiegészítő fúvókaegységgel 1,70 m magasságig növelhető, ami gyorsabb szárítást tesz lehetővé.

Ez a modell megfelel a VDA-hatóság jövőre vonatkozó követelményeinek.

Elérhetőség

Lépjen velünk kapcsolatba most!

+36 28 545 420

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és találja meg a legfrissebb híreket!