The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

Az új TAURUS az SVG-től

Magasfokú megbízhatóság kiváló mosási eredmény - az új TAURUS az SVG-től.

3-kefés haszongépjármû mosó -Taurus az SVG-tõl.

TAURUS alapmodell: hatékony és gazdaságos üzemű.

A TAURUS haszongépjármű-mosó egy önjáró, teljesen automata vezérlésű, alul-felül csapágyazott oldalkefékkel, mely a robusztusan hegesztett és teljesen tüzihorganyzott acélportáljával hosszú élettartamra készül.

A logikusan felépített gépészet, a CHRIST világszerte jól bevált hajtóművei, valamint a kiváló gyártási minősége, képezik ennek a mosóberendezésnek a központi alkotóelemét.

Így működik a TAURUS
A mosókefék vezérlése elektronikusan történik (MPS) és elektronika szabályozza a kefenyomatékot is a kontúrkövető, kíméletes és hatékony mosás érdekében.

Mivel a standard programcsomag tartalmazza a kamion, a kamion pótkocsival, csak kamion-vontató, busz, nagytükrű busz, minibusz, transzporterek és személygépkocsik mosását ezért a TAURUS haszongépjármű mosó ideális megoldás olyan telephelyek számára, ahol a felsorolt járművek mindegyike vagy legalábbis a többsége megfordul.

A tömör anyagból hengerelt profilsínek, valamint a digitális kijelzővel rendelkező programválasztó kezelőpult szintén a berendezés alapfelszereltségének részét képezik.

A TAURUS építőelem rendszer – minden járműpark számára ideális megoldás
A kamion- és buszmosó opcionálisan további hasznos tartozékkal egészíthető ki, mint pl. kerékmegvezető csövek, vagy fröcskölésvédő az oldal-, ill. tetőkefékhez. Az építőelemes rendszer révén a Taurus attól függően, hogy melyek az adott jármű lemosásával szemben támasztott követelmények, számos hasznos kiegészítő elemmel szerelhető fel.


Kamion pótkocsival A A "kamion pótkocsival" mosóprogram alatt, amikor a tetőkefe a vontató és a pótkocsi közti részt mossa, egy külön biztonsági funkció akadályozza meg, hogy a tetőkefe a vonórudat és a kapcsolóelemeket elérje.

A frekvenciaváltóval vezérelt talphajtómű garantálja a berendezés akadozásmentes, ezáltal minimális súrlódással járó mozgását a síneken. A 6-18 m/perc között állítható haladási sebességgel a rendkívül gyors mosási idők is megvalósíthatók.

Az optimális kefenyomó erő kíméletes járműmosást garantál. A mosókefék elektronikus vezérlése gondoskodik a kontúrkövető, kíméletes ugyanakkor hatékony járműmosásról.

Elérhetőség

Lépjen velünk kapcsolatba most!

+36 28 545 420

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és találja meg a legfrissebb híreket!