The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

SIRIUS – szabványt teremtünk!

Szárítás 2 ventillátormotorral – ezzel mostantól minden gyártónak magasra tettük a mércét!

Az új SIRIUS

Az Otto Christ AG, mint innovációban élenjáró cég bemutatta a "bázis-szegmens" aktuális portál-mosóberendezését. Ez a berendezés már ma teljesíti a mosó-üzletág jövőbeni követelményeit.

A GENIUS portalvázára épített SIRIUS-ra egy, csak 2 motorra épülő különleges szárító eljárást dolgoztak ki. Már a standard kivitelben is ez a 2 darab 5,5 kW-os motor látja el a tető-, valamint a két oldalszárítót.

Csak ez az egyedüli kétmotoros megoldás jelentős mértékben emelte az energiahatékonyságot - Garantált az alacsonyabb üzemi költség!

Mindamellett nem kellet lemondanunk a szárítási sebességről, a szárítás minőségéről, sőt az oldalszárítási magasságban sem kényszerültünk kompromisszumokra.

A kontúrkövető tetőszárító két (1.700 mm szárítási magasságú) oldalszárítóval egészült ki. A légáram a két portállábazatba integrált légcsatornákon keresztül oszlik el.

A megnövekedett szárítási sebesség következtében ez a portálberendezés problémamentesen felhasználható 300-1200 mosás/hó forgalmú telephelyeken is – Csúcsidőkben nagyobb kapacitás!

A megjelenés és a minőség terén hasonlóképpen magasra tette a mércét az új modell. A portálkeret felülete ugyanis teljes mértékben horganyzott és porszórt.

A fontosabb elemek mind nemesacélból és alumíniumötvözetekből készülnek.

A SIRIUS a teljes front- és hátoldalon speciális műanyagborítással rendelkezik. A lemezburkolattal ellentétben ez a borítás teljesen rozsdamentes!

Így a korróziómentes üzemelés, a gép teljes élettartama alatt garantált.
A kerékmosás minősége, a mosási és szárítási eredmény mellett szintén előtérbe került. A SIRIUS-ba a legmodernebb 21"-os kerékmosó rendszert építettük be.

A kerékmosó- és az oldalkefék megvezetései teljes mértékben nemesacélból, valamint alumíniumból készülnek – Minőség a hosszabb élettartam érdekében!

A SIRIUS alapfelszereltsége az Opti Flex oldalkefe-rendszert is magába foglalja. A jármű mosása ezért minden járműforma esetében alaposan és kíméletesen történik.

A SIRIUS ugyanakkor teljesíti a VDA-tanúsítvány jövőbeli követelményeit is. A tükrök magasságában mért 2.400 mm-es mosási szélesség és a 2.050 mm-es behajtási keréknyom-szélesség az összes mosási magasság esetében adott.

Az egyszerűbb gépkiszolgálás érdekében, a vezérlés és a vegyszerellátás összes alkotóeleme, a gép hátoldalán kényelmesen hozzáférhető.

Természetesen a SIRIUS is felszerelhető a SENSOFIL+ típusú kíméletes mosókefeanyaggal.

További tartozékok, mint pl. a (85 bar-os) magasnyomású vagy a (16 bar-os) középmagas nyomású előmosás, aktívhabos előmosó egység, a habosviasz egység, a rozsdamentes sínek, alvázmosó berendezés, a kártyás vagy Pin-kódos kezelőpult vagy az új LED-pozícionáló lámpa mind szabadon választható.

A tartozékokon kívül a gép külső megjelenése is egyedivé formálható, ugyanis széles színválasztási lehetőség áll mind a gép műanyagburkolatát, mind a kefeanyagot illetően az ügyfeleink rendelkezésére.

Logók, reklámfeliratok speciális matricáinak elhelyezésére pedig a CHRIST-nél már 20 éve lehetőség van.

A legújabb generáció ultramodern vezérlése lehetőséget nyújt az internet alapon működő CHRIST-távüzemeltetési-rendszerhez a "C-IS"-hez való csatlakozásra.
Ez különösen több mosót üzemeltetők, mosóláncok és konszernek számára lehet érdekes. Általa a teljes mosómenedzsment az Interneten keresztül, online történik.

A SIRIUS olyan mosóállomások számára ajánljuk, melyek ügyfeleiket magas minőségű mosással akarják meggyőzni, és mindezt egy CHRIST „Made in Germany“ termékkel szeretnék megtenni!

Amennyiben érdeklődését felkeltettük, kérem keressen

az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 28 545-420
Mobil: +36 20 320-0626
Telefax: +36 28 545-421
admin(at)christall.hu

Elérhetőség

Lépjen velünk kapcsolatba most!

+36 28 545 420

Amennyiben érdeklődését felkeltettük, kérem keressen

az alábbi elérhetőségeken:


Telefon: +36 28 545-420
Mobil: +36 20 320-0626
Telefax: +36 28 545-421
E-Mail: admin(at)christall.hu

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és találja meg a legfrissebb híreket!