The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

QUANTUS - nagy teljesítmény kis csarnokban

Maximális teljesítmény a legszűkebb helyre
Az új QUANTUS a CHRIST-tõl

Ez az új prémium kategóriájú portál autómosó berendezés minden olyan mosóüzem számára alkalmas, melyek havonta 1.200 és 2.300 közti mosást végeznek. Ez a modell a legszűkebb helyen is a legnagyobb áteresztőképességet produkálja, így képzi alapját a nyereséges mosóüzletnek.

A széleskörű kiegészítő lehetőségek bővítik a mosóprogram variációk számát, nyereségessé téve ezzel egy kiegészítő üzletágat.

Az új QUANTUS-mosásélmény:
Magasnyomás, Mosás, Szárítás ... és már kész is!

 

A gyors mosás lerövidíti a várakozási időt és növeli a bevételt. A CHRIST QUANTUS berendezést minden standard méretű csarnokba - amely hosszabb, mint 9,30m - be lehet építeni. Ez új távlatokat nyit a mosóüzlete számára.
Az új 5 kefés megoldás a magasnyomású mosást, a samponos mosást és a szárítást egy előre és hátramenetbe integrálva elvégzi, így tetemes idő megtakarítható vele.
A leggyorsabb mosást 2 és fél percnél rövidebb idő alatt teljesíti.

A maximális áthajtási szélesség a tükrök magasságában 2.400 mm, így különösen az Minibuszok, MiniVan-ok, SUV (sportcélú haszonjárművek) formáira alkalmas. A különböző áthajtási magasságok (2.250, 2.400, 2.500 und 2.600 mm) garantálják, hogy - a berendezés kompakt építési módjából fakadóan - minden mosási magasság lefedhető.

A berendezés és a mosókefe színének széles színválasztékból történő szabad megválasztása optikailag is elősegíti a még profibb piaci megjelenést. Még a berendezés hátsó része is teljesen le van burkolva, ezenkívül a gépösszetevők összehangolt és lágy futása bizalmat ébreszt a felhasználókban a berendezés technikája iránt.

A 6 mm vastag acéllemezből épült stabil portálkeret tüzihorganyzott és speziális védőlakkréteggel van bevonva. Az építőelemek magasminőségű anyagokból, mint pl. nemesacélból és alumíniumötvözetekből készülnek, biztosítva ezáltal hosszú évekre a berendezés értékállóságát. A berendezés teljesítménye és a szükséges programszerkezet a széles tartozékválasztékkal egyedi összeállításokat tesz lehetővé. Az opcionális lehetőségek, mint pl. habos előmosás, viaszbevonat, magasnyomású előmosás az üzemeltetőnek magas mosási átlagárat, ezáltal gyorsabb megtérülést garantálnak.

A legújabb generációs mosókefe anyagok, mint a SENSOTEX+ és SENSOFIL+ kímélik a lakkfelületet és hatékonyan tisztítanak, amit az ügyfelek is értékelnek! A CHRIST csuklóskefe a mosóügyfelek számára optikailag is jól érzékelhető és biztosítja az üzemeltető számára azokat az ügyfeleket, akik a kiváló mosási eredményre nagy hangsúlyt fektetnek.

Nem csak a szemnek, de technikailag is meggyőző erővel bír a lengő tetőszárító. A kontúrletapogatás optikai szemek segítségével történik. Csak így lehetséges a minimális távolság betartása a szárító és a jármű felülete között. A komplett szárítóegység alumíniumból készül és a front-, ill. farrészeknél motorikus hajtással 30 fokban be tud dőlni. Így a légáram teljesítményvesztés nélkül áramlik a járműre.

Az oldalszírító két kiegészítő fúvókával 1,60 m-es magasságig biztosítja a gyors szárítást.

Ismét egy innováció a CHRIST-től, amely kiemelkedési lehetőséget biztosít Önnek a nagy verseny övezte mosópiacon.

Elérhetőség

Lépjen velünk kapcsolatba most!

+36 28 545 420

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és találja meg a legfrissebb híreket!