The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

LED-kijelzőtechnika

modern, nagyteljesítményű, megbízható

Takarítson meg energiát az innovatív LED-kijelzõnkkel!

A CHRIST már 20 éve használ a portál-berendezéseinél LED-technikát, így e téren a mosószakma legnagyobb tapasztalatával rendelkezik.

A fényújság előnyei kézenfekvők. A személyes kijelzőszöveg informálja az ügyfelet a portál-berendezés mindenkori munkafolyamatáról. Kiegészítő információk különleges akciókról, mint pl. Happy Hour vagy egyedi programelnevezések megjelenítése a fényújság kijelzőjén problémamentesen megoldhatók.

Természetesen a fényújságainknál a LED-ek legújabb generációját használjuk. A világítóerő az utóbbi években jelentősen megnőtt és új színekben is -, mint kék és fehér - tudjuk kínálni.

A fényerő növekedésével a kijelző azon részei olvasásával sincsen többé probléma, amelyekre rásüt a nap, mivel ezeknél a megfelelő kontrasztarány már előállítható.

Kijelzőrendszerek, melyek hagyományos izzókkal működnek mindezt nem tudják. Amennyiben közvetlen napfény esik rájuk a kijelzőmár nem olvasható.
A LED-ek megbízhatósága 100.000 üzemóráig terjed, szemben a hagyományoz izzóéval, melyek csak mintegy 1.000 üzemóráig tartanak. Ennek ismeretében egy drágának tűnő csere (kiszállás költsége, szervíztechnikus munkaideje stb.) sem jelent számottevő költséget. A LED-kijelző energiaigénye a hagyományos izzójúénak a töredéke.

A portál-berendezés kijelzője "üzemen kívüli" állapotban is aktív marad és különböző kitöltő szövegeket (üdvözlő,reklám stb.) futtathatunk rajta. Napi 8 óra bekapcsolt idővel számolva évi 286 nap alatt, a modern LED-es technikának köszönhetően a megspórolt energia, mintegy 180 kWh tesz ki.

Ez 38,- Ft-os áramárral számolva 6.840,- Ft, ami 8 éves működés alatt mintegy 55.000,- Ft-os megtakarítást eredményez.

Az új LED-es technika a többi új portálberendezés (CENTUS, VARIUS és GENIUS) kijelzőjébe, valamint különálló programkijelzőjébe is bekerült. A VARIUS kijelzőrendszere és a különálló programkijelzője ezen felül a külső fényerőt ellensúlyozandó, fényerőszabályzóval is fel van szerelve.

A kijelzők az innovációval a változó külső fényerőre reagálnak. A kijelző mindig jól olvasható és az éjszakai vagy rossz idő esetén jelentkező árnyékhatások kiküszöbölhetők.

Takarítson meg energiát a CHRIST innovatív LED-es kijelzőjével!

 

Elérhetőség

Lépjen velünk kapcsolatba most!

+36 28 545 420

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és találja meg a legfrissebb híreket!