The Real Car Wash Factory
Startpagina Ι Sitemap Ι Contact Ι  Extranet |  CIS | 

Klantenservice

Wij stellen ons ten doel om onze kwaliteitsinstallaties voortdurend verder te ontwikkelen. Zo hebben we certificaten behaald voor onze innovatieve productie- en montagemethoden en onze after sales service. Het is voor ons ook vanzelfsprekend dat wij onze high-techproducten ter plaatse bij onze klant installeren en in gebruik nemen. Het is, naast onze motivatie om u bij de koop van installatie het juiste advies te geven, voor ons ook vanzelfsprekend dat we u op het gebied van aftersales aangenaam verrassen.

Want wat heeft het voor zin om de beste installatie te hebben als ze niet onderhouden en, indien nodig, gerepareerd wordt? Aangezien het wassen van voertuigen tot uw bedrijfsactiviteiten hoort, hechten we veel waarden aan snelle, kwalitatieve, preventieve en goedkope reparaties, waar we voor zorgen door:

- hooggekwalificeerde medewerkers met een gedegen opleiding en regelmatige scholingen met betrekking tot innovaties van onze Christ-installaties.  

- hoge arbeidskwaliteit- en efficiëntie door jarenlange expertise wat betreft het repareren en onderhouden van onze producten.

- preventieve reparaties door een servicemonteur die voor u beschikbaar is.

- efficiënte begeleiding en probleemoplossing doordat onze monteurs u eventueel ook (gratis) per telefoon te woord kunnen staan of "mensen helpen zichzelf te helpen". 

- Een uitgebreid netwerk van servicemonteurs waardoor er altijd een monteur in de buurt is die snel ter plaatse kan zijn en waar geen hoge transportkosten door ontstaan.

- Een optimale foutenanalyse en probleemoplossing door onze monteurs in de kortst mogelijke tijd.

We hebben meer dan 60 Duitse servicepunten, 13 dochterondernemingen en 20 partners over de hele wereld, met decentrale opslagplaatsen. Zo zijn er altijd contactpersonen in de buurt, die altijd bereikbaar zijn en indien nodig ter plaatse ondersteuning kunnen bieden. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw installatie snel kan worden gerepareerd en onderhouden. Met onze lifecycle-filosofie zorgen we ervoor dat uw SVG-installatie gedurende de volledige gebruiksduur kan worden gebruikt. Dit onderstrepen we met ons aanbod aan volledig onderhoud en inspectie, die we geheel aan uw eigen wensen met betrekkingen tot het aantal wasbeurten, het aantal jaren dat uw installatie in gebruik is en het soort installatie en onderdelen aanpassen.

Contact:

Tel.: +49 (0)8331/857-101
Fax: +49 (0)8331/857-240
kundendienst(at)christ-ag.com

Contact

Neem nu contact met ons op!

Ma – Vr08:30-17:00


Tel: +31-13-543 54 33

Contact:
Tel.: +49 (0)8331/857-101
Fax: +49 (0)8331/857-240
E-mail: kundendienst(at)christ-ag.com

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u krijgt als eeerste het laatste nieuws!