The Real Car Wash Factory
Kezdőlap Ι Oldaltérkép Ι Kapcsolat Ι  Extranet |  CIS | 

SVG Superwash

SVG Superwash Mosóberendezések GmbH

Az SVG Super Wash® haszongépjármű-, villamos- és vonatmosó berendezésekre spezializálódott és ebben a szegmensben piacvezetőnek számít.

A berendezés alkotóelemeinek felületi minőségével szemben támasztott tartóssági követelmények kielégítése érdekében az SVG Super Wash® kívánságra a berendezéseket rozsdamentes kivitelben is tudja szállítani. A termékskála a teljesen automatizált kamion- és buszmosótól a tömegközlekedési vállalatoknak szánt nagysebességű - 60 mp/busz - automata mosóberendezésekig terjed.

További termékcsaládjaink vannak a villamos- és vonatmosó berendezések számára és az egyedi berendezések legyártása sem jelent problémát számunkra.

Profitáljon Ön is az Otto Christ háttérrel bíró SVG Super Wash®  haszongépjármumosó berendezések piacán szerzett több évtizedes - és több mint 1000 megvalósult projekt - tapasztalataiból, valamint az egész országot lefedo szervízhálózatunkból.

Érdeklődés esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!  Szívesen nyújtunk személyes tanácsadást, ahol az Ön igényeinek megfelelően tudjuk kialakítani az optimális berendezést.

 

Érintkezés:
Telefon: +36 28 545-420
Mobil:     +36 20 320-0626
Telefax: +36 28 545-421
e-mail: admin(at)christall.hu

Elérhetőség

Lépjen velünk kapcsolatba most!

+36 28 545 420

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és találja meg a legfrissebb híreket!